iOS 13.3 Rezolva o PROBLEMA CRITICA. DE CE sa Faci UPDATE ACUM!

iOS 13.3 Rezolva o PROBLEMA CRITICA. DE CE sa Faci UPDATE ACUM!

iOS 13.3 rezolva o problema critica a sistemului de operare dezvoltat de catre compania Apple, iar toti cei care au versiuni anterioare ar trebui sa faca update acum. Vorbim despre o problema care permite exploatarea sistemului de operare iOS 13 prin AirDrop pentru a bloca orice telefon iPhone, ea fiind extrem de serioasa, si iOS 13.3 o rezolva pentru toata lumea chiar acum.

iOS 13 – iOS 13.2.x are o problema foarte serioasa care ii permite unui hacker sa blocheze un iPhone, sau o tableta iPad, prin exploatarea sistemului AirDrop creat de catre Apple. Acest sistem le permite utilizatorilor sa partajeze fisiere intre iDevice-uri prin Wi-Fi, dar nu are limite de fisiere care pot fi acceptate, astfel ca un hacker care trimite fisiere in mod repetate, poate bloca telefonul.

iOS 13.3 Rezolva o PROBLEMA CRITICA. DE CE sa Faci UPDATE ACUM!

iOS 13 atac AirDrop

Puteti vedea in imaginea de mai sus cum se manifesta problema in iOS 13, iar compania Apple a aflat intr-un final de existenta sa, astfel ca a decis sa o rezolve prin lansarea iOS 13.3. Problema in sine este una foarte serioasa deoarece orice persoana care are AirDrop deschis in iOS 13 poate fi atacata de catre hackeri in acest mod, deci mai nimeni nu se poate proteja in vreun fel.

iOS 13.3 introduce limite pentru numarul de fisiere care pot fi trimise, astfel ca ecranul iPhone si iPad nu mai e blocat cand se asteapta primirea unui fisier in telefonul utilizatorului. Apple nu a clasificat aceasta problema ca o vulnerabilitate de securitate, desi un atac de tip DoS asupra unui terminal trebuie privit ca fiind ceva extrem de serios, si trebuie tratat ca atare de oricine.

iOS 13.3 trebuie instalat daca folositi AirDrop in viata de zi cu zi, iar daca nu folositi sistemul, dezactivati-l cand nu aveti nevoie de el, pentru a nu fi vulnerabiliti in fata acestor atacuri.

22 COMENTARII

 1. Gata s-a terminat… A scapat nebunul de la Gaia si zburda liber pe aici ca un apucat. A primit iar dezlegare la troll si batjocura pentru ceilalti useri. Fimi-ar scarba!!!

 2. gata? te bucuri ca inca este gratis sa te exprimi?
  Daca iti este scarba de ce nu faci ceva in privinta asta si te plangi precum o muiere pe aici?!

 3. Piș.pe el de 13.3..am făcut downgrade la 13.2.3 pe 11 pro cu sănătatea bateriei 100% mă rupea 13.3…tinea cel puțin cu 2 ore mai puțin pe zi. Eu plec cu telefonul la ora 8:30 dimineața cu 100% baterie și ajung seara acasă la 21:30-22:00 cu 35-40% baterie (cu 13.2.3) iar cu 13.3 abia ajungeam cu 10% baterie trăgând de el pe parcursul zilei..o mizerie 13.3 pe 11 pro

 4. Te-as calca in picioare ce-i drept dar cu un fatalau ca tine nu am nici o sansa. Chiar as plati $1000 sa o dau parte in parte cu tine. Ar fi cel mai frumos cadou de Craciun pt mine…

 5. corect…macar oamenii destepti au putut sa vada cine este cine
  Astia gen VP ce are lopata pe post de creier…ce nu stie sa verifice…zice ca Srb este Branescu, Pretescu, basescu si restul utilizatorilor
  Multumesc de urari…asa se vede calitatea omului,pup

 6. Voi nu ati înțeles nimic ? 😊 când nimeni nu mai este interesat de “subiecte” Clickbait, si când vede ca ceea ce face este un mare dogshit … autorul lasă special postacii sa se exprime cum vor ei. Pentru succes, baga 2 nickName-uri la înaintare…si așa creste interesul pentru aplicație.

 7. doamne ajuta. sper sa te duci la loc. acolo iti este locul. in camasa de forta si spart la ochiul maro cand scapi pe jos sapunul…