iOS 13.3.1 a fost ANUNTAT OFICIAL, ce va ADUCE NOU in iPhone, iPad

iOS 13.3.1 a fost anuntat oficial de catre compania Apple, iata si ce noutati urmeaza sa aduca pentru iPhone, iPad, si iPod Touch foarte curand.

iOS 13.3.1 noutati

iOS 13.3.1 a fost anuntat oficial de catre compania Apple in cursul zilelor trecute, compania americana fiind cam obligata sa faca acest lucru in urma aparitiei unei probleme mari. Vorbim despre problema cu sistemul Screen Time, Timp de Utilizare, care nu prea functioneaza bine in iOS 13.3, astfel ca Apple a fost fortata sa o recunoasca, si sa pregateasca lansarea iOS 13.3.1.

iOS 13.3.1 are lansarea anuntata la doar cateva ore dupa ce iOS 13.3 a fost lansat de catre cei de la Apple, si este doar o noua dovad a faptului ca in Cupertino inca exista probleme mari. Apple nu e nici acum capabila sa ofere un sistem de operare fara probleme in ciuda tuturor plangerilor venite de la clientii sai, iar asa iOS 13.3.1 este un nou pas in directia gresita pentru ei.

iOS 13.3.1 va fi lansat poate chiar pana in 2020

iOS 13.3.1 va rezolva problema sistemului Screen Time, Timp de Utilizare, astfel incat copiii sa nu mai poata depasi restrictiile care sunt impuse de catre parinti pentru felul in care folosesc iPhone, iPad, iPod Touch. Acum copiii pot discuta cu necunoscuti pentru ca iOS 13.3 nu mentine restrictia de comunicatii pentru contactele necunoscute, ceea ce este o foarte mare problema.

iOS 13.3.1 nu o va rezolva doar pe aceasta, ci si pe altele care au fost descoperite cu iOS 13.3, astfel ca Apple merge din update in update in continuare, desi a testat actualizarea recenta in versiun beta timp de o luna. iOS 13.3.1 nu are deocamdata anuntata si o data de lansare anuntata de catre compania Apple, insa ramane de vazut cand va incepe distributia.

iOS 13.3.1 nu va fi testat in versiune beta inainte de a fi lansat de catre compania Apple, iar lansarea sa poate avea loc oricand, si cred ca asta se va intampla inainte de 2020, poate chiar saptamana viitoare.