Apple le ofera Angajatilor din Cupertino Teste Genetice Gratuite

Apple le ofera Angajatilor din Cupertino Teste Genetice Gratuite

Apple surprinde lumea intreaga cu o decizie de a le oferi angajatilor sai din Cupertino posibilitatea de a-si face testari genetice gratuite. Totul face parte dintr-un proiect pilot cu o retea de clinici numita Color Genomics, tot cu ei deschizand si o serie de cliniti pentru angajati numite “AC Wellness”.

Apple vrea sa ii ajute pe angajatii sai sa descopere posibilele probleme de sanatate pe care le-ar putea avea de-a lungul vietii, testele genetice fiind de ajutor. Acestea nu sunt ieftine, iar cei de la Apple deruleaza un program pilot in momentul de fata pentru a vedea cat de oportuna ar fi extinderea programului pentru toti angajatii.

Apple pregateste acest program si ca un beneficiu pentru angajatii pe care ii recruteaza, iar asta pentru ca unii se lasa convinsi mai usor cu asemenea bonusuri. Apple se transforma incetul cu incetul dintr-o companie axata exclusiv pe tehnologie intr-o corporatie implicata in foarte multe alte domenii de activitate.

“Angajații Apple din Silicon Valley pot obține acum testări genetice gratuite pentru boli de la clinicile lor de sănătate la fața locului, datorită unui parteneriat pilot cu Color Genomics. Apple, care a înființat recent clinici dedicate sănătății cunoscute sub numele de „AC Wellness” pentru angajați și persoanele dependente din apropierea sediului său, lucrează cu Color timp de câteva luni.”

Apple lucreaza de ceva vreme si la alte proiecte legate de medicina, in general pentru a pregati si lansarea altor produse, iar ceea ce face aici ar putea avea legatura cu asta.