Windows 10: OFICIAL, Microsoft Prezinta NOUL Design Modern

Windows 10 are in mod oficial prezentat noul design modern de catre compania Microsoft, iata ce schimbari mari sunt pregatite pentru toti utilizatorii.

Windows 10 design modern

Windows 10 are prezentat in mod oficial noul design modern pe care sistemul sau de operare il va oferi pentru utilizatorii din intreaga lume, iar dupa cum puteti vedeam, avem pregatita o schimbare foarte interesanta. Mai exact, pentru Windows 10 este anuntata una dintre marile imbunatatiri pe care cei de la Microsoft le pregateste pentru lumea intreaga in momentul de fata, ea fiind in proces de dezvoltare de foarte multa vreme, in secret.

Windows 10 iconite noi

Windows 10 va avea intai modificat logo-ul pentru a-i face sa arate ceva mai modern, insa separat de asta a refacut si 100 de alte iconite ale sistemului de operare, iar in imaginile din acest articol puteti vede acum arata. Totul face parte dintr-o tentativa a celor de la Microsoft de a moderniza aspectul Windows 10, compania americana fiind constienta de faptul ca e nevoie si de schimbari atat de radicale pentru clientii din toata lumea.

Windows 10: OFICIAL, Microsoft Prezinta NOUL Design Modern

Windows 10 iconite noi 1

Windows 10 nu are schimbari uriase facute pentru iconitele aplicatiilor sale, insa ele sunt atat de multe incat, per total, reprzinta cea mai mare modificare implementata pentru sistmeul de operare la nivel de design. Unele dintre iconitele actuale folosite in Windows 10 sunt vechi de cateva decenii, iar Microsoft vrea sa aduca putina logica si consistenta in ceea ce priveste aspectul pe care-l are sistemul sau de operare acum.

„Cu cel mai nou val de reproiectări de pictograme, ne-am confruntat cu două provocări creative majore. Aveam nevoie să semnalăm inovația și schimbarea, păstrând familiaritatea clienților. De asemenea, a trebuit să dezvoltăm un sistem de design flexibil și deschis pentru a cuprinde o serie de contexte, care sa fie fidele filosofiei Microsoft.”

Windows 10 iconite noi 2

Windows 10 a avut in versiunea X prezentate unele dintre schimbarile care sunt acum prezentate de catre Microsoft si pentru versiunea normala, iar asta vine ca o adevarata surpriza pentru foarte multa lume. Desigur ca acestea sunt doar imagini de prezentare, iar in versiunea standard noutatile pentru Windows 10 ar putea arata chiar ceva mai bine, insa totul depinde de ceea ce vrea sa faca in final compania americana pentru utilizatorii sai.

Windows 10 va avea aceste modificari lansate unde in cursul urmatoarelor luni, insa pana in momentul de fata nu a fost dezvaluita o posibila data la care se va intampla acest lucru pentru toti clientii.