Windows 10: Vestea GROZAVA de la Microsoft, ce se SCHIMBA in PC-uri

Windows 10 are parte de o veste grozava de la compania Microsoft, iata ce se va schimba pentru calculatoarele utilizatorilor din lumea intreaga curand.

Windows 10 veste microsoft

Windows 10 are parte in mod constant de schimbari implementate de catre cei de la Microsoft, iar ocazional ele sunt si bune, cum este cazul celei despre care vorbim in momentul de fata pentru sistemul de operare atat de popular. Vorbim despre o noua functie pentru Windows 10 care le aduce utilizatorilor din lumea intreaga posibilitatea de a face apeluri telefonice direct de pe PC, dar folosind un telefon Android care este conectat la acesta prin cablu, sau Bluetooth.

Windows 10 are de ceva vreme lansata aplicatia Your Phone de catre cei de la Microsoft, ea facilitand interconectarea unui telefon cu un calculator pentru a vizualiza datele direct pe acesta, dar si pentru a interactiona cu ele. Pana acum aplicatia Your Phone nu pute face apeluri telefonice direct de pe PC prin Windows 10, insa iata ca acest lucru s-a schimbat, iar telefoanele Android conectate pot fi controlate pentru a efectua apelurile oricand e nevoie.

Windows 10: Vestea GROZAVA de la Microsoft, ce se SCHIMBA in PC-uri

Windows 10 a avut testata aceasta functie noua inca din luna octombrie, iar dupa o perioada destul de scurta de verificare, iata ca s-a decis ca intr-un final lansarea sa pentru toata lumea chiar din acest moment. Windows 10 incepe sa aiba distribuita noua functie pentru toti cei care au aplicatia Your Phone instalata in calculatoare, insa ea functioneaza doar cu telefoanele Android care au versiunea 7.0, minim, instalata, si nu exista limitare doar la telefoanele Samsung.

Windows 10 a avut aceasta functie noua anuntata pentru lansare de catre cei de la Microsoft prin intermediul Twitter, insa compania a mentionat foarte clar faptul ca activarea sa in calculatoare este facuta in mod gradual. Asta inseamna ca nu toti cei care au in Windows 10 aplicatia Your Phone instalata vor si vedea noua functie chiar de pe acum, deci ramane sa avem rabdare pentru ca ea sa apara si sa poata fi folosita in mod normal de catre noi.

Windows 10 a avut multe functii foarte bune implementate in ultimele luni de catre cei de la Microsoft, iar aceasta lansare graduala a functiilor grozave nu se va opri prea curand de la ei, desi unele vin cu probleme.