Huawei P40 Pro va fi o CLONA a iPhone 11, Samsung GALAXY S11

Huawei P40 Pro urmeaza sa fie o clona a iPhone 11 si Samsung GALAXY S11, iata cum va arata noul telefon pregatit pentru lansare de catre Huawei.

Huawei P40 Pro clona imagine

Huawei P40 Pro a fost anuntat pentru lansare de catre CEO-ul companiei Huawei cu un design cum fanii nu au mai vazut pana acum, iar astazi avem ocazia de a vedea pentru prima oara exact ce inseamna asta. In imaginile de mai jos aveti reproduceri 3D pentru design-ul Huawei P40 Pro in baza unor schite preluate de la parteneri ai companiei, iar telefonul arata ca o clona destul de buna a iPhone 11, sau Samsung GALAXY S11, ceea ce cam e o dezamagire.

Huawei P40 Pro clona iphone 11
Huawei P40 Pro

Huawei P40 Pro urmeaza sa aiba o camera penta, cu 5 senzori de imagine, care este inclusa intr-un modul extrem de similar cu cel al Samsung GALAXY S11, adica tot in partea stanga a carcasei, si tot intr-un format lung. Apple a facut popular, intr-un mod negativ, modulul patrat pentru camere, iar acum si restul producatorilor il adopta pentru a-si asimila produsele cu iPhone, Huawei P40 Pro fiind al doilea mare telefon premium care va avea integrata schimbarea.

Huawei P40 Pro va fi o CLONA a iPhone 11, Samsung GALAXY S11

Huawei P40 Pro clona samsung galaxy s11
Huawei P40 Pro

Huawei P40 Pro urmeaza sa aiba un ecran cu diagonala de 6.5 –  6.7 inch, iar acesta urmeaza sa fie curbat spre exteriorul carcasei, dar marginile acesteia vor fi foarte similare cu cele pe care le vedem la telefoanele Samsung. Deocamdata nu se stie daca Huawei P40 Pro va avea un decupaj pentru camera frontala, sau aceasta va f ascunsa sub ecran, insa se pare ca nu va exista una care sa iasa din carcasa, deci scoatem aceasta optiune din calcul.

Huawei P40 Pro clona perfecta
Huawei P40 Pro

Huawei P40 Pro nu are deocamdata specificatii clare dezvaluite prin vreun zvon, insa cele mai recente informatii sugereaza faptul ca va va veni cu o baterie de 5500 mAh, chip Kirin 990, pana la 12 GB RAM. Camera principala a Huawei P40 Pro ar urma sa aiba si un senzor de 64 megapixeli, rezolutie injumatatita fata de cea a Samsung GALAXY S11, insa asta n-ar trebui sa fie o problema prea mare daca pozele sunt la fel de bune in ambele.

Huawei P40 Pro are anuntata oficial lansarea pentru finalul lunii martie, CEO-ul companiei Huawei spunand ca ea va avea loc in Paris, astfel ca mai avem de asteptat pana cand totul va di dezvaluit.