Samsung GALAXY FOLD 2: EXCLUSIV, PRIMELE IMAGINI ale Telefonului cu Clapeta

Samsung GALAXY FOLD 2 apare deja in primele imagini cu mult timp inainte de lansare, iata cum va arata viitorul telefon pliabil al companiei coreene.

Samsung GALAXY FOLD 2 imagini

Samsung GALAXY FOLD 2 a fost deja anuntat de catre compania Samsung in cursul lunii trecute, iar spre uimirea foarte multor fani, coreenii au publicat inclusiv imagini cu design-ul pe care telefonul il va avea. Mai toata lumea stie deja ca Samsung GALAXY FOLD 2 urmeaza sa fie un telefon pliabil cu clapeta, cei de la Samsung considerand ca viitorul telefoanelor pliabile sta in asa ceva, iar astazi avem ocazia de a vedea si cum arata in realitate noul model de telefon.

Foarte compact, cu surprinzator de mult potential

Samsung GALAXY FOLD 2 pliat
Samsung GALAXY FOLD 2

Samsung GALAXY FOLD 2 apare intr-o prima imagine in care este pliat, si puteti vedea ca arata surprinzator de compact, dara sta e perfect normal din moment ce un ecran cu diagonala de peste 6 inch este pliat. In momentul in care este desfacut, Samsung GALAXY FOLD 2 se transforma intr-un telefon normal, care are totusi o lungime mai mare decat latimea, ceea ce ar putea fi ciudat pentru unii, dar per total, ideea mi se pare destul de interesanta.

Samsung GALAXY FO

Samsung GALAXY FOLD 2 urmeaza sa aiba o camera duala integrata in carcasa, impreuna cu un flash LED, iar in stanga lor este un ecran always-on care afiseaza diverse informatii utile. In partea frontala avem o camera frontala care e inclusa intr-o perforatie destul de mare, dar marea problema va fi indoitura din ecran, ea fiind destul de neobisnuita in primul model, iar in al doilea cuta in zona de indoire ar putea fi destul de suparatoare pentru unii.

Samsung GALAXY FOLD 2 pliat jumatate

Cat de util va fi ?

Samsung GALAXY FOLD 2 lateral

Samsung GALAXY FOLD 2 mi se parea a fi destul de inutil dupa vizualizarea primelor imagini publicate de catre Samsung, insa vazandu-l in mana cuiva realizez ca e un telefon normal care se pliaza. Spatiul ocupat de telefon in buzunar este redus la jumatate, pe lungime, chiar daca grosimea se dubleaza, insa Samsung GALAXY FOLD 2 va fi mult mai compact si mai usor de purtat de utilizatori, in comparatie cu modelul vandut acum.

Samsung GALAXY FOLD 2 deschis complet

Samsung GALAXY FOLD 2 se anunta a fi un telefon pliabil extrem de interesant, mai ales ca urmeaza sa aiba un pret de vanzare chiar mai mic de 1000 de dolari, deci astept cu mare interes anuntul pentru lansarea sa. Voi ce parere aveti despre telefon ?