Huawei P40 Pro: CEO-ul Huawei ANUNTA Adevarata SURPRIZA din Telefon

Huawei P40 Pro are anuntata de catre CEO-ul Huawei adevarata surpriza care este pregatita pentru telefon in 2020, iata ce schimbare majora va fi facuta.

Huawei P40 Pro design

Huawei P40 Pro a avut ieri parte de primul anunt oficial cu privire la lansare, CEO-ul diviziei pentru consumatori din cadrul Huawei, Richard Yu, confirmand ca telefonul va fi prezentat la finalul lunii martie intr-o conferinta in Paris. Tot el a confirmat deasemenea faptul ca Huawei P40 Pro va fi lansat cu Huawei Mobile Services in loc de Google Play Services, deci nu vor exista aplicatii si servicii Google, ceea ce este cea ai mare dezamagire dintre toate.

Huawei P40 Pro are totusi un alt anunt entuziasmant facut de catre CEO-ul companiei Huawei, acesta afirmand ca telefonul va veni cu un design complet nou cum oamenii nu au mai vazut pana in momentul de fata. Avand in vedere ca pana acum n-au aparut schite cu design-ul probabil al Huawei P40 Pro, desi avem cu Samsung GALAXY S11, foarte multa lume se intreaba oare ce anume se ascunde in spatele afirmatiei facute de catre CEO-ul companiei Huawei.

Huawei P40 Pro: CEO-ul Huawei ANUNTA Adevarata SURPRIZA din Telefon

Huawei P40 Pro ar putea fi lansat de catre chinezi intr-un format care nu are butoane fizice, fara o camera frontala cu decupaj, poate chiar si fara port pentru incarcare, dar asta desigur ca au mai fost prezentate. Exista telefoane sub forma de concept fizic in care sunt facute toate aceste modificari, deci daca Huawei P40 Pro ar fi lansat cu asa ceva, n-ar aduce tocmai ceva nemaivazut, ci doar ceva care este foarte greu de gasit in mod normal.

Huawei P40 Pro are o dezvaluire extrem de importanta facuta de catre presedintele diviziei de consumatori din cadrul Huawei, iar asta desigur ca ridica foarte mult asteptarile pe care le vor avea clientii pentru telefon. Daca Huawei P40 Pro nu va avea intr-adevar un design exceptional, atunci foarte multa lume va fi dezamagita, insa am mai vazut in trecut afirmatii pompoase facute de catre companii chinezesti, care in final s-au “desumflat” cand produsele au fost lansate.

Huawei P40 Pro nu va atrage consumatorii daca nu va avea servicii si aplicatii de la Google, chiar daca va avea un design cum nimeni nu a mai vazut, aplicatiile contand in final cel mai mult.