Netflix: Anunt IMPORTANT pentru Clientii din INTREAGA Lume

Netflix este in centrul unui anunt foarte important pentru clientii din intreaga lume, iata ce a fost dezvaluit in legatura cu marea platforma de streaming.

Netflix anunt clienti

Netflix este cea mai mare platforma de streaming video din lume, cu peste 150 de milioane de clienti in peste 100 de tari din intreaga lume, iar aceasta realizare va fi extrem de greu de reprodus de catre alte companii. Pentru toti acesti clienti, cei de la Netflix creeaza si foarte multe filme si seriale originale, iar 2019 a fost un an record pentru compania americana, ea reusind ceva ce pana acum niciun alt serviciu similar nu a fost capabil sa faca.

Netflix a lansat in 2019, incluzand si ceea ce va fi disponibil pana pe 31 decembrie, 371 de filme si seriale originale, adica mai mult de 1 in fiecare zi, conform Variety, ceea ce reprezinta o realizare remarcabila pentru companie. In 2018 Netflix a lansat 240 de filme si seriale originale pentru clienti, deci vorbim despre o crestere de peste 50% pentru continutul nou disponibil in platforma, ceea ce ne arata ca se fac si investitii foarte mari in crearea de continut nou acum.

Netflix: Anunt IMPORTANT pentru Clientii din INTREAGA Lume

Netflix a lansat tot acest continut pentru clientii din intreaga lume, iar asta pentru ca libraria de continut original a companiei este disponibila global, in timp ce filmele si serialele licentiate nu sunt disponibile chiar peste tot. Netflix a lansat 371 de creatii originale in 2019, iar aici vorbim despre filme, seriale, documentare, animatii, talk show-uri, sesiuni de stand-up, si diverse tipuri de continut care este interesant pentru cei care-i platesc lunar abonamentele.

Netflix si-a depasit cu foarte mult concurenta in segmentul serviciilor de streaming video, iar asta nu e o realizare chiar atat de usoara pentru ca in SUA exista foarte multe servicii concurente cu mult bani in spate. Chiar si asa, nici Amazon, nici Hulu, nici Disney, HBO, sau alte platforme de streaming n-au reusit sa egaleze Netflix in ceea ce priveste lansarea de continut nou, iar asta ne arata cata putere are compania in acest moment.

Netflix ar putea lansa nu mai putin de 400 creatii originale in 2020, daca ne uitam la ritmul pe care l-a sustinut in 2019, iar asta e o veste grozava pentru toti abonatii, deoarece zilnic va exista cate ceva noi de vazut in platforma.