Netflix Pregateste Functia pe care s-ar putea sa o IUBESTI (VIDEO)

Netflix pregateste o noua functie importanta pentru utilizatorii din lumea intreaga, si ea ar putea fi una pe care s-ar putea sa o iubesti foarte mult.

Netflix pregateste o noua functie importanta pentru utilizatorii din lumea intreaga, iar ea s-ar putea dovedi a fi atat de utila pentru multa lume, incat s-ar putea sa ajungi la concluzia ca ai intr-adevar nevoie de ea. Vorbim despre o noua functie care se va numi Watch Now, ea fiind testata de catre Netflix in momentul de fata in intreaga lume, si permite vizualizarea rapida de continut din platforma, totul in baza unui algoritm care ghiceste ce am vrea sa vedem.

Netflix urmeaza sa implementeze aceasta functie chiar in meniul care ne permite sa alegem utilizatorul ce-ar trebui sa acceseze platforma pentru a vedea continutul in forma personalizata in baza alegerilor sale. Dupa cum puteti vedea si in clipul video de mai sus, optiunea Watch Now apare chiar sub cea pentru Browse, deci ajungem in doar cateva secunde la continut fara a mai pierde timpul cautand ceva ce nu ne-ar interesa in vreun fel.

Netflix Pregateste Functia pe care s-ar putea sa o IUBESTI (VIDEO)

Netflix urmeaza sa aleaga in mod automat continutul care este redat pentru utilizatori, iar cei care vor sa aiba parte de mai mult vor avea si o optiune care le permite sa treaca la un alt film, sau serial, ales deasemenea de platforma. Puteti vedea cat de simplu se face trecerea de la un film, sau serial, al Netflix, la altul, prin intermediul sistemului Watch Now, si e foarte posibil ca foarte multi oameni sa iubeasca in totalitate ceea ce vor vedea.

Netflix incearca tot felul de functii noi care au menirea de a convinge utilizatorii sa vizualizeze si mai mult continut din platforma, iar lumea se plange ca descopera tot mai greu ceva de care sa fie interesata. E greu de spus in ce masura inteligenta artificiala din spatele Watch Now va rezolva situatia pentru Netflix din moment ce restul sistemelor nu o fac, dar e o incercare buna de a aduce ceva nou pentru aceasta platforma populara.

Netflix deocamdata testeaza noua functie in intreaga lume cu foarte multi utilizatori, insa desigur ca nimeni nu stie cam cand ar putea fi ea lansata in mod oficial pentru utilizatorii care se uita la filme si seriale.