Find My iPhone a Gasit Masina FURATA a unei Tinere

Find My iPhone Gasit Masina FURATA

Find My iPhone este sistemul creat de catre compania Apple pentru a le permite clientilor sai sa isi gaseasca iDevice-urile pierdute, sau chiar furate. O femeie din statul Iowa, SUA, a reusit totusi sa foloseasca Find My iPhone pentru a-si gasi masina furata, ceea ce nu se intampla chiar atat de des.

Femeia masinii a fost furata inclusiv cu telefonul iPhone care se afla in ea, iar asa ea a folosit un alt dispozitiv si Find My iPhone pentru a-si localiza masina. Masina a fost lasata pornita de catre o femeie in fata unui magazin, iar un hot a furat-o rapid si a fugit cu ea, iar de aceea telefonul a ramas in masina.

Avand in vedere ca blocul de locuinte al femeii arsese cum cateva luni inainte, femeia avea in masina mai toate bunurile sale cand a fost furata, inclusiv telefonul. Localizarea prin Find My iPhone a fost facuta de catre femeie folosind iPhone-ul unei prietene, iar desi hotii au inchis telefonul dupa furtul masinii, l-au repornit dupa cateva zile, iar as apolitia a ajuns la ei.

„Tehnologia este excelentă. Ne ajută să rezolvăm multe din aceste crime. Hoții vor fi hoți. Deci, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să nu vă lăsați mașina să funcționeze nesupravegheată și să aveți grijă de lucrurile care vă sunt valoroase.”

Politia a fost directionata de Find My iPhone catre un bloc de locuinte in fata caruia se afla masina, iar telefonul n-a fost recuperat, el fiind intr-una dintre locuite. Politia inca nu i-a retinut pe hoti pentru ca nu stiu in care dintre locuinte se afla telefonul, dar macar au o idee unde sa caute, iar masina a fost recuperata multumita sistemului.