Politia Romana: AVERTIZAREA de Craciun pentru TOTI Romanii

Politia Romana avertizare craciun

Politia Romana a publicat in cursul zilei de astazi o avertizare foarte importanta de Craciun pentru toti Romanii, si nu, ea nu are legatura cu mancatul sau bautul in exces, si eventual condusul. Avertizarea venita astazi de la Politia Romana are legatura cu toate cadourile pe care oamenii vor sa le faca persoanelor dragi, sau pe care vor sa si le faca, multe dintre ele urmand a fi comparate din magazinele online din tara noastra.

Politia Romana le recomanda romanilor sa fie extrem de vigilenti cand cumpara ceva dintr-un magazin online, iar asta pentru ca exista foarte multe tepe care la prima vedere par a fi oferte greu de refuzat. Puteti vedea mai jos avetizarea pe care Politia Romana a facut-o pentru cetatenii care cumpara cadouri in aceasta perioada, si ea vine pentru ca in anumite situatii banii sunt foarte greu de recuperat, chiar daca se face o plangere la autoritati.

Politia Romana: AVERTIZAREA de Craciun pentru TOTI Romanii

Politia Romana a mai facut o avertizare similara si pentru Black Friday in Romania, iar pentru ca peste cateva zile va fi Craciunul, era normal sa vedem ceva similar venit de la autoritati si pentru aceasta sarbatoare. Din pacate exista foarte multi romani care se lasa pacaliti de ofertele false care exista in magazinele online in aceasta perioada, iar Politia Romana ne cere sa fim macar vigilenti, chiar daca nu ne putem proteja in totalitate acum.

Știm! Mai este puțin!Crăciunul bate-n geam și febra cadourilor nu are remediu…Toți vrem acel cadou cu preț redus,…

Publicată de Politia Romana pe Sâmbătă, 21 decembrie 2019

Politia Romana nu face chiar atat de des avertizari de acest gen, insa e bine ca ele vin pentru ca exista foarte multa lume care se increde, uneori, orbeste in ofertele pe care unele magazine online le publica. In ciuda acestor avertizari, daca sunteti pacaliti de vreun magazin online, este recomandabil intotdeauna sa cereti ajutorul de la Politia Romana, sau orice alta institutie abilitata, pentru a incerca sa rezolvati situatia.