POLITIA ROMANA, Europol, CERT-RO Emit o ALERTA IMPORTANTA pentru Romania

POLITIA ROMANA, Europol si CERT-RO au emis o alerta foarte importanta pentru toti Romanii, iata ce trebuie sa stie chiar acum toti cei care folosesc internetul.

POLITIA ROMANA Europol CERT-RO ALERTA Romania

POLITIA ROMANA, Europol si CERT-RO, Centrul Național de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică, au emis o alerta foarte importanta pentru romanii care folosesc in mod activ internetul acum. Puteti vedea mai jos cum arata alerta emisa de catre aceste institutii romanesti si de cea europeana, totul venind in contextul unei intensificari a atacurilor informatice la nivel global.

Politia Romana, Europol si CERT-RO au creat impreuna un infografic cu foarte multe informatii foarte utile atat pentru cei care folosesc interesul in scop personal, cat si pentru cei care sunt angajati la companii, sau institutii de stat. El acopera sfaturi pentru protectie in cazul atacurilor de tip phishing, sau in cazul altor tipuri de inselatorii care sunt intalnite foarte des pe internet in momentul de fata, si e foarte important ca toata lumea sa fie vigilenta acum.

POLITIA ROMANA, Europol, CERT-RO Emit o ALERTA IMPORTANTA pentru Romania

Avertizare Politia Romana, Europol, CERT-RO hack

Autoritatile ofera informatii atat cu privire la modul in care romanii se pot proteja de atacuri, cat si modurile in care romanii trebuie sa reactioneze daca au fost victima unui asemenea atac. Este foarte important de stiut si ce trebuie sa faci daca ai fost victima unui hacker, iar calculatorul, sau telefonul tau au fost compromise, deoarece foarte multe date importante din ele pot fi furate de catre hackeri fara ca tu sa stii ce s-a intamplat si cat de periculos e totul.

Politia Romana, Europol si CERT-RO explica foarte bine si unde poate fi cerut ajutor in asemenea situatii, ultima dintre institutii avand si o linie telefonica dedicata pentru romanii care au probleme informatice. Daca n-ati citit pana acum toate detaliile pe care autoritatile le-au furnizat pentru toti Romanii, va recomand sa o faceti, deoarece Politia Romana, Europol si CERT-RO au o serie de informatii extrem de importante de care e bine sa stiti.