Huawei MATE 40 Pro va SPARGE iPhone 12, GALAXY S11 cu Aceasta Functie

Huawei MATE 40 Pro va fi lansat cu o noua functie care va sparge iPhone 12 si Samsung GALAXY S11, iata ce va integra Huawei pentru noile sale telefoane.

Huawei MATE 40 Pro zoom

Huawei MATE 40 Pro va fi lansat cu o functie noua care va sparge iPhone 12 si Samsung GALAXY S11, iar asta pentru ca niciunul dintre ele nu o va avea integrata, si acest lucru este cat se poate de sigur in acest moment. Vorbesc despre noula functie pentru zoom optic de pana la 10X folosind un senzor de imagine periscop cu rezolutie de 48 – 64 megapixeli, acesta urmand a ajunge in premiera in Huawei P40 Pro, dar va fi oferit in toamna si in Huawei MATE 40 Pro.

Huawei MATE 40 Pro va continua traditia folosirii camerelor grozave din modelele P ale companiei Huawei, astfel ca e mai mult ca sigur ca senzorul telephoto cu zoom optic de pana la 10X sa fie integrat pentru clienti. Niciun alt producator de telefoane nu a implementat asa ceva pana acum in vreun model, desi unii au zoom hibrid de pana la 10X, iar Huawei MATE 40 Pro ar putea fi doar al doilea telefon care va veni cu o asemenea noutate foarte importanta.

Huawei MATE 40 Pro va SPARGE iPhone 12, GALAXY S11 cu Aceasta Functie

Huawei MATE 40 Pro va avea mai mult ca sigur zoom digital de pana la 100X multumita acestei noi camere, insa pe partea de zoom optic va dubla ceea ce ofera in momentul de fata telefoanele de la Huawei. iPhone 11 Pro are zoom optic de 2X, iar iPhone 12 ar putea avea 5X, desi nu e sigur, in timp ce Samsung GALAXY S11 va fi limitat la 5X, deci Huawei MATE 40 Pro va depasi fara drept de apel concurenta din acest punct de vedere in toamna 2020.

Huawei MATE 40 Pro doar va continua o traditie veche de cativa ani de zile in ceea ce priveste mplementarea de tehnologii inovatoare in telefoanele chinezilor, astfel ca toata lumea isi cam imagina ca asta se va intampla. Desigur ca Huawei MATE 40 Pro va veni si cu alte noutati foarte interesante pentru clientii din intreaga lume, dar camera va fi unul dintre punctele sale forte, asa cum a fost si la modelele lansate in anii anteriori.

Huawei MATE 40 Pro ar trebui sa continue dominarea pietei smartphone in materie de fotografie, iar asta pentru ca Mate 20 Pro, si Mate 30 Pro au preluat stafeta de la modelele P in fiecare an, inclusiv in 2019.