Huawei MATE 40 Pro va fi ULTIMA SANSA pentru Viitorul Huawei

Huawei MATE 40 Pro va fi ultima sansa a companiei chinezesti pentru viitorul sau, iata ce decizie foarte grea trebuie luata de catre ea pentru a avea succes.

3

Huawei MATE 40 Pro sansa

Huawei MATE 40 Pro este viitorul model de telefon pe care compania Huawei il are in momentul de fata in plin proces de pregatire pentru lansare, iar din pacate el ar putea fi ultima sansa a companiei de a avea succes. Vorbim despre un model nou model telefon pe care chinezii de la Huawei il au deja in proces de pregatire pentru a fi lansat in lumea intreaga, Huawei MATE 40 Pro fiind programat pentru a fi pus in vanzare undeva prin toamna anului viitor.

Huawei MATE 40 Pro ar putea fi primul telefon major al Huawei care va fi lansat cu aplicatii si servicii Google chiar din momentul aparitiei, iar asta pentru ca Huawei P40 Pro nu ar urma sa fie lansat cu asa ceva. Lipsa aplicatiilor si serviciilor Google din Huawei P40 Pro va tine telefonul in acelasi cond de umbra precum Huawei Mate 30 Pro, astfel ca Huawei MATE 40 Pro va fi ultima sansa a chinezilor de la Huawei pentru a ramane in atentia clientilor.

Huawei MATE 40 Pro va fi ULTIMA SANSA pentru Viitorul Huawei

Huawei MATE 40 Pro va fi mai mult ca sigur un telefon grozav, cu foarte multe inovatii, iar asta deoarece Huawei implementeaza in mod constant cele mai importante noutati din lumea tehnologiei si a telefoniei mobile. Desigur ca toate acestea palesc in fata lipsei aplicatiilor si serviciilor Google, iar Huawei MATE 40 Pro va fi cumparat in China in cantitati mari, dar fara ajutorul Google nu va fi cautat si in alte zone de pe glob, ceea ce va fi totusi o problema.

Huawei MATE 40 Pro ar putea fi si primul in care compania Huawei va integra Harmony OS, sistemul sau de operare pregatit ca alternativa la Android, iar asta in ciuda faptului ca s-a anuntat ca nu se va face asa ceva. Daca Huawei P40 Pro va fi lansat fara aplicatii si servicii Google, nu va exista alta solutie pentru chinezi decat sa lanseze Huawei MATE 40 Pro cu Harmony OS in ideea de a face sistemul de operare mult mai popular.

Huawei MATE 40 Pro este in proces de dezvoltare la compania chinezeasca deja, insa distributia sa ar urma sa inceapa undeva prin toamna anului viitor, fara ca o data sa fi fost pana acum dezvaluita de catre cineva.