Google Chrome vine cu o Functie pe care NU SPERAI sa o mai Ai

Google Chrome vine cu o functie pe care nu sperai sa o mai ai disponibila, iata ce ofera compania americana pentru toata lumea incepand de acum.

Google Chrome aplicatii web progresive noutati

Google Chrome are anuntata astazi o functie foarte interesanta pe care nu spera sa o aiba prea curand chiar atat de multa lume, ea fiind gandita special pentru a ne imbunatati modul de folosire al browserului. Mai exact, Google Chrome urmeaza sa ne ofere posibilitatea de a cauta chiar si offline fisierele care sunt disponibil in cadrul aplicatiilor web progresive pe care le folosim prin intermediul browserului, ceea ce in momentul de fata nu este posibil.

Google Chrome are implementata in cea mai recenta versiune beta un framework special care le permite aplicatiilor web progresive sa listeze tot continutul care poate fi accesat chiar si offline de catre utilizatori. Functionalitatea pe care o vor oferi aplicatiile web progresive depinde foarte mult de implementarea de catre dezvoltatorii web, iar desigur ca vor exista si limite in ceea ce priveste tipul, sau dimensiunea, fisierelor ce pot fi accesate.

Google Chrome vine cu o Functie pe care NU SPERAI sa o mai Ai

google chrome aplicatii web progresive

Google Chrome deja salveaza fisierele din aplicatiile web progresive in telefoane pentru a permite folosirea lor, insa pana acum nu exista vreo interfata care sa si permita vizualizarea lor, si cautarea de fisiere. Google Chrome va schimba asta cu noua versiune 80 care va fi lansata de catre compania americana, iar schimbarea este una foarte importanta, deoarece va aduce noi moduri de a utiliza browserul de catre utilizatorii din intreaga lume.

Google Chrome avea nevoie de o asemenea schimbare pentru ca aplicatiile web progresive sa fie mult mai utile pentru toata lumea, iar cei de la Google stiu foarte bine cum trebuie sa evolueze tehnologiile de acest gen. Compania americana a promovat aplicatiile web progresive pentru a face internetul mai rapid, iar ceea ce vedem acum este o continuare a imbunatatirilor semnificative facute pentru Google Chrome la cererea utilizatorilor din intreaga lume.