Samsung va LANSA Doua Noi Telefoane Neasteptate la CES 2020

Samsung va lansa doua noi modele de telefoane complet neasteptate, compania coreeana pregatindu-se sa fie un concurent mai serios pentru producatorii chinezi.

Samsung telefoane ces 2020

Samsung pregateste pentru 2020 lansarea a doua noi modele de telefoane complet neasteptate, iar asta in conditiile in care inainte de aceasta conferinta internationala va avea loc si lansarea Samsung GALAXY S11. De aceasta data nu vorbim despre acest telefon, ci despre lansarea Samsung GALAXY S10 Lite, dar si Samsung GALAXY Note 10 Lite, doua telefoane care par sa nu mai aiba vreun rost in 2020, dar se pare ca totusi vor fi puse in vanzare de coreeni.

Samsung GALAXY S10 Lite si Samsung GALAXY Note 10 Lite vor fi telefoane ieftine, nu telefoane premium, deci vor avea si specificatii slabe, insa deasemenea si preturi mai mici, deci vor fi accesibile pentru mai multa lume. Samsung ar fi discutat deja cu partenerii sai asiatici pentru a cumpara componente pentru viitoarele modele de telefoane in vederea producerii si lansarii lor undeva spre prima parte a anului 2020.

Samsung va LANSA Doua Noi Telefoane Neasteptate la CES 2020

Samsung ar intentiona sa prezinte cele doua modele de telefoane in cadrul CES 2020, in timp ce lansarea pentru clienti ar urma sa aiba loc aproximativ o luna mai tarziu, probabil la nivel global, dar mai mult ca sigur in India. Scopul acestor noi modele de telefoane ale companiei Samsung este sa intre in lupta cu iPhone XR, iPhone 11, si modelele Lite pe care cei de la Huawei le au la vanzare, fara a uita aici de ceea ce produce Xiaomi, Vivo, etc.

” … Titanul coreean de tehnologie urmează să introducă o nouă linie de telefoane Galaxy de gama medie destinate piețelor emergente la CES 2020, potrivit surselor industriei. Modelele relativ accesibile din gama Galaxy S10 Lite și Galaxy Note10 Lite, cu specificații inferioare pentru a se potrivi față de iPhone XR și iPhone 11 de la Apple, sunt probabil prezentate la CES 2020. Programarea Lite va fi lansată inițial în India în ianuarie.”

Samsung GALAXY S10 Lite ar urma sa aiba un ecran de 6.7 inch chip Qualcomm Snapdragon 855 cu 8 GB RAM, camera principala de 48 megapixeli, baterie de 4500 mAh si incarcare rapida de 45W prin USB-C. Samsung GALAXY Note 10 Lite urmeaza sa aiba specificatii extrem de similare cu cele ale modelului mentionat mai sus, doar ca va avea inclusiv un S-Pen ascuns in carcasa, deci va fi doar usor mai bun.

Samsung pare sa ia o decizie foarte ciudata cu lansarea acestor telefoane in conditiile in care seria Samsung GALAXY S11 va avea un mode Lite, dar e o miscare calculata pentru a concura mai serios cu competitorii din Asia.

8 COMENTARII

  1. Inteligenta incheirea , si un analfabet ca mine a inteles ca telefoanele sunt lansate sa concureze cu Huawei , Xiaomi , Oppo , etc .

  2. Inteligenta incheirea , si un analfabet ca mine a inteles ca telefoanele sunt lansate sa concureze cu Huawei , Xiaomi , Oppo , etc .

  3. Eu propun sa facem toți o cheamă, sa strângem fiecare cate 2-5 lei pentru fomistu’ de Serban(Srb Srb) sa ii dam sa ia o pâine ca e rupt de foame după cum se vede și face urat pe aici. Iar delireaza și spune numai aberații când e rupt de foame! Hai va rog eu sa ajutam un copil oropsit acum în prag de Sărbători, sa ii facem o bucurie ca ma doare sufletul când îl vad în starea asta deplorabila, asa sărăcuț! Doamne ajuta!

  4. Borac vezi poate ai teme, niste bastonase, liniute etc E jale cu copilul asta, mai ceva ca Denis Pericol-Public… Cum il scapa-ma-sa-din-ochi/bona-cum intra pe net(idevice) sa scrie-toate-ineptiile! Pfff, al-dracu-copil-handicapat!