iPhone 12 ar putea ARATA GROZAV daca Apple ar Vrea sa ne UIMEASCA (VIDEO)

iphone 12 arata grozav

iPhone 12 ar putea arata grozav daca Apple si-ar stabili intr-adevar un obiectiv de a isi uimi clientii din lumea intreaga cu un design nou pentru telefon. O macheta a iPhone 12 aparuta intr-un video recent ne arata un telefon care semana din anumite puncte de vedere cu iPhone 5S, ceea ce e o vste buna.

Apple a aplicat pentru iPad Pro o schimbare de design care a adus margini pentru carcasa care seamana cu cele ale seriei iPhone 5S, iar pentru iPhone 12 ar putea face ceva similar. Puteti vedea in clipul video de mai jos un concept foarte interesant pentru iPhone 12, ar in baza sa ne putem face o idee cu privire la ceea ce va veni.

Intreaga serie de telefoane iPhone 12 ar trebui sa aiba acelasi design, cu modificari pentru marginile carcasei, astfel ca toata lumea va beneficia de aceleasi noutati. Desi unul dintre cei care a facut acest concept spune ca diagonalele ecranelor ar urma sa se schimbe deasemenea, nu mi-as face mari sperante ca asta se va si intampla.

Pe de alta parte, iPhone 12 nu va aduce o schimbare radicala pentru tot design-ul telefonului, ecranul urmand a avea acelasi decupaj, iar forma carcasei nu se va schimba. Per total, iPhone 12 n-ar trebui sa se schimbe mult decat in ceea ce priveste marginea carcasei, insa in rest va fi acelasi iPhone 11 pe care-l stim acum.

6 COMENTARII

  1. Cred ca nu ai avut samsung sa vezi acolo nepasare si cat ii doare undeva de clienti, pe toate forum-urile citesc doar injuraturi :)))) la cum se misca, nici nu este de mirare, $1000 :))))