Apple a Anuntat Aplicatia GRATUITA a ZILEI in App Store pentru iPhone, iPad

Aseara v-am spus ca Apple va publica zilnic in App Store cate o aplicatie surpriza care va fi oferita gratuit pentru iPhone si iPad in perioada 24 – 29 decembrie. Vorbim despre cate o aplicatie gratuita pe care toata lumea o va putea descarca pe iPhone, iPad, iPod Touch fara a plati vreun ban de Craciun.

Looney Tunes™ World of Mayhem este aplicatia surpriza a zilei din App Store pentru iDevice-uri, si vorbim despre un joculet foarte interesant gandit pentru copii. Looney Tunes™ World of Mayhem va distra copiii cu unele dintre cele mai cunoscute personaje din desenele animate, totul pentru a-i tine ocupati cateva ore bune.

Looney Tunes™ World of Mayhem este disponibil pentru a fi descarcat gratuit din aceasta pagina, astfel ca va puteti distra copilul cu un joc grozav.

“Alăturați-vă Bugs Bunny, Daffy Duck, Marvin The Martian și toți toonii clasici pentru a construi cea mai mare echipă Toon din Lumea lui Mayhem a lui Looney Tunes ™! Asamblați o echipă cu Tweety Bird, Taz, Road Runner, Wile E Coyote și multe altele pentru a salva bătălii nesimțite într-o vibrantă lume Looney Tunes ™. Colectați toate personajele de desene animate clasice Looney Tunes ™ în acest RPG de acțiune epică.

Strategiați pe baza rivalităților clasice! Obțineți bonusuri când vă confruntați cu un dușman iconic precum Wile E Coyote vs. Roadrunner sau Bugs Bunny vs. Elmer Fudd! Furați lăzi în PVP pentru a obține recompense și power-ups! Construiește-ți un oraș din personajele tale favorite de desene animate și faimoasele repere ale lui Looney Tunes ™. De la turnul Warner Bros până la gaura iepurelui Bugs Bunny, îți formezi lumea personală Looney Tunes ™!”