Facebook Messenger BLOCHEAZA o Functie IMPORTANTA pe Telefoane

Facebook Messenger blocheaza o functie foarte importanta pentru telefoanele din intreaga lume, iata cu ce se vor confrunta toti utilizatorii in curand.

Facebook Messenger blocheaza

Facebook Messenger blocheaza o functie foarte importanta pentru aplicatia care este oferita pentru peste 1 miliard de telefoane mobile de pe intreaga planeta, iar asta va genera cu siguranta destule plangeri la nivel global. Mai exact, Facebook Messenger urmeaza sa aiba blocata functia care le permite oamenilor sa caute alte persoane in cadrul platformei de mesagerie pentru a le adauga in lista de contacte, ceva ce nu e tocmai chiar atat de ok oricum.

Facebook Messenger are aceasta functionalitate preluata chiar de la reteaua de socializare, iar asta deoarece ea a permis pentru foarte multa vreme si cautarea oamenilor din platforma in baza numarului de telefon. Aceasta practica a fost preluata si pentru Facebook Messenger, iar in baza ei orice om poate fi identificat in cadrul platformei de mesagerie in baza numarului de telefon, eventual si legat de un cont in platforma de socializare Facebook.

Facebook Messenger BLOCHEAZA o Functie IMPORTANTA pe Telefoane

Facebook Messenger ar putea avea aceasta functie blocata doar pentru acei oameni care aleg sa nu le poata fi folosit numarul de telefon pentru a fi gasiti in platforma, sau automat pentru toata lumea, informatii clare nefiind deocamdata dezvaluite. Cei de la Facebook au fost in repetate randuri criticati pentru modul in care aduna numerele de telefon ale oamenilor, dar si pentru modul in care le folosesc, asa ca schimbarea pentru Facebook Messenger e una poate chiar logica.

Facebook Messenger cautare telefon

Facebook Messenger va oferi mai multa protectie pentru multa lume dupa impunerea acestei schimbari pentru toti utilizatorii, dar chiar si asa, foarte multa lume a ramas uimita ca decizia in sine a fost luata intr-un final. Pana acum cei de la Facebook n-au dorit sa impuna limite pentru modul in care sunt folosite numerele de telefon ale oamenilor, dar schimbarea trebuie sa inceapa de undeva, si se pare ca va incepe cu Facebook Messenger in 2020.

Facebook Messenger are deocamdata aceasta modificare doar testata de catre cei de la Facebook, insa vorbim cu siguranta despre ceva ce va fi implementat si in versiunea finala a platformei de mesagerie.