Samsung GALAXY S20: GRESEALA MARE Corectata pentru Telefon

Samsung GALAXY S20 are o greseala foarte serioasa corectata intr-un final astazi, iata ce schimbare foarte importanta este dezvaluita pentru toata lumea.

Samsung GALAXY S20 greseala

Samsung GALAXY S20, sau Samsung GALAXY S11, indiferent cum ar urma sa se numeasca telefonul care va fi lansat de catre compania coreeana in cursul primevenii anului viitor, are astazi o greseala mare corectata. Cand au aparut primele imagini cu design-ul pe care Samsung GALAXY S20 urmeaza sa il aiba, unii au spus ca acesta nu prezinta in mod corect felul in care sunt pozitionati senzorii de imagine pentru camera viitorului model de telefon mobil.

Samsung GALAXY S20 urmeaza sa aiba o camera cu patru senzori de imagine, insa acestia vor fi pozitionati precum vedeti in imaginea de mai jos, si nu precum au fost prezentati in primele imagini facute in baza unor schite. Mai important decat atat este ca acel senzor cu zoom pentru Samsung GALAXY S20 va avea forma patrata, asa cum trebuia sa o aiba de la bun inceput, aceasta greseala in prezentarea sa fiind corectata intr-un final.

Samsung GALAXY S20: GRESEALA MARE Corectata pentru Telefon

Samsung GALAXY S20 design camera
Design-ul final pentru camera Samsung GALAXY S20.

Samsung GALAXY S20 va avea senzorii de imagine pozitionati informa unui L intors, iar flash LED-ul pentru iluminare va fi amplasat in partea dreapta a structurii in care vor exista acesti noi senzori ai telefonului. Dupa cum se poate vedea acolo, felul in care a fost gandita aceasta structura pentru camera din Samsung GALAXY S20 lasa loc de un al cincilea senzor de imagine, dar probabil ca acesta va veni cu seria ce va fi lansata in 2021.

Samsung GALAXY S20 aduce o camera cu senzori de imagine complet noi, unui dintre ei urmand a avea si rezolutia de 108 megapixeli, deci este facuta o schimbare masiva pentru intregul telefon. Era de asteptat ca Samsung GALAXY S20 sa vina cu noutati atat de serioase, iar din ceea ce vedem acum, pare cat se poate de clar faptul ca Huawei are de ce sa se teama in ceea ce priveste suprematia sa in domeniul fotografiei mobile.

Samsung GALAXY S20 are anuntate doua posibile date de lansare in 2020, una pe 11 februarie, si una pe 18 februarie, astfel ca ramane doar sa vedem care dintre ele va ramane finala pentru compania Samsung.