Samsung GALAXY S20 este NOUL INCEPUT de care Samsung Avea NEVOIE

Samsung GALAXY S20 este noul inceput de care compania Samsung are nevoie pentru relansarea pe piata smartphone, iata cat de important va fi telefonul.

Samsung GALAXY S20 inceput

Samsung GALAXY S20 urmeaza sa fie denumirea pe care compania Samsung o va folosi pentru telefoanele pe care acum le stim cu denumirea Samsung GALAXY S11, iar asta pentru ca era nevoie de un nou inceput. Totul are legtura cu Asia si cu faptul ca acolo cifra 20 reprezinta un nou inceput, iar cum anul 2020 va aduce un nou inceput pentru asiatici, Samsung s-a gandit ca ar fi bine sa foloseasca denumirea Samsung GALAXY S20 in locul celei S11.

Samsung GALAXY S20 va fi lansat cu foarte multe schimbari pentru design, camera, ecran, componente interne, si cel mai probabil inclusiv pe partea software, deci alegerea unei denumiri care sa sugereze din plin modificarile majore e logica. Samsung GALAXY S20 ar trebui sa aduca in mintea clientilor, cel putin din Asia, ideea ca upgrade-ul fata de modelul anterior este unul foarte mare, ceea ce este si cat se poate de real pentru viitoarea serie.

Samsung GALAXY S20 este NOUL INCEPUT de care Samsung Avea NEVOIE

Samsung GALAXY S20 va aduce atat de multe schimbari pentru seria de telefoane GALAXY S incat poate fi numit un nou inceput, si nu doar pentru camera, care va fi schimbata “din temelie” de catre compania asiatica. Acasta noua denumire genereaza si asteptari foarte mari pentru Samsung GALAXY S20, asa cum v-am mai si spus, dar desigur ca ne putem astepta la imbunatatiri substantiale, asa cum ne-au spus atat de multe zvonuri aparute pana acum.

Samsung GALAXY S20 este telefonul de care avea nevoie compania Samsung pentru a arata lumii ca este capabila de schimbare, mai ales ca Huawei incepe sa se apropie serios de ea in ceea ce priveste vanzarile. Apple este o alta problema a celor de la Samsung, dar in materie de incasari si profit, americanii reusind sa-si umileasca total concurenta din acest punct de vedere, iar Samsung GALAXY S20 nu va schimba asta.

Samsung GALAXY S20 va aduce totusi mai multe vanzari catre compania Samsung daca va avea si modificarile dorite de catre toata lumea, insa asta ramane sa aflam dupa ce va fi dezvaluit in mod oficial de catre coreeni.