Apple: TREBUIE sa Descarci ULTIMA Aplicatie GRATUITA de Craciun

Apple incheie astazi campania sa prin care ofera cate o aplicatie gratuita pe zi, ea fiind lansata in Ajunul Craciunului, si fiind programata a se termina pe 29 decembrie. Pentru ultima zi, cei de la Apple au pastrat si cea mai buna aplicatie dintre toate, mai exact, jocul Asphalt 9: Legends, lansat de ceva vreme in App Store.

Asphalt 9: Legends este unul dintre cele mai populare jocuri de racing disponibile in App Store in momentul de fata, el fiind lansat de catre Gameloft. Putini gameri pe telefoane mobile n-au auzit de Asphalt 9: Legends, iar clipul video de mai sus arata foarte clar cam cat de tare va puteti distra cu el dupa instalare.

Asphalt 9: Legends este de departe unul dintre cele mai bune jocuri pentru iPhone, iPad, iPod Touch, iar din App Store il puteti descarca gratuit doar azi din aceasta pagina.

“Luați-vă pe cei mai temeri șoferi din lume și deveniți următorul Legendă de asfalt – de la creatorii Asphalt 8: Airborne. Asphalt 9: Legends oferă o gamă extinsă de hipercare reale de la producători renumiți precum Ferrari, Porsche, Lamborghini și W Motors. Alege-ți călătoria de vis și pornește în locații spectaculoase din întreaga lume. Lăsați-vă limitele în praf și deveniți o „legendă a pistei!””