Huawei P40 PRO e o CLONA GALAXY S20 in Aceste NOI IMAGINI

Huawei P40 PRO arata exact ca o clona a Samsung GALAXY S20 in aceste noi imagini care prezinta design-ul final al viitorului model de telefon mobil.

Huawei P40 PRO CLONA GALAXY S20

Huawei P40 PRO apare ca o clona aproape perfecta a Samsung GALAXY S20 in aceste noi imagini publicate de catre o sursa asiatica, si asta e o foarte mare surpriza pentru noua serie de telefoane ale chinezilor. Imaginile de mai jos completeaza altele care au aparut cu ceva timp in urma, si care ne aratau ca Huawei P40 PRO va avea intr-adevar o camera cu un modul dreptunghiular, imaginile fiind facute in baza unor schite de productie preluate de la parteneri Huawei.

Huawei P40 PRO a fost ieri prezentat intr-o imagine care ne arata un ecran ce nu are vreun decupaj, sau vreo perforatie, cu margini extrem de subtiri, iar totul pare sa confirme afirmatiile presedintelui Huawei privind design-ul nemaivazut. Astazi ni se prezinta un cu totul altfel de Huawei P40 PRO, acesta avand o perforatie in ecran care este identica cu cea a Samsung GALAXY S10, sau Samsung GALAXY S20, telefonul aratand ca o clona perfecta a celui de la Samsung.

Huawei P40 PRO design clona GALAXY S20

Huawei P40 PRO e o CLONA GALAXY S20 in Aceste NOI IMAGINI

Huawei P40 PRO va avea totusi ceva unic pentru ecranul sau, acesta urmand a fi curbat in toate cele 4 colturi, ceva ce la Samsung GALAXY S20 nu vom vedea, insa in final asta va conta mai putin pentru clienti. Principalul lucru pe care il va vedea toata lumea este ca Huawei P40 PRO va fi o clona a Samsung GALAXY S20, mai ales ca va fi lansat dupa telefonul coreenilor, iar situatia de anul acesta este una cu care pana acum nu ne-am mai prea intalnit.

Huawei P40 PRO GALAXY S20 clona

Huawei P40 PRO si Samsung GALAXY S20 urmeaxa sa semene atat de bine, daca ambele vor fi lansate cu acest design, incat unora dintre consumatori le va fi extrem de greu sa faca diferenta dintre ele daca le vad in magazine. Situatia e destul de interesanta, pentru ca pana acum Samsung copia fara rusine Apple, dar Huawei incepe sa copieze fara rusine telefoanele coreenilor, iar Huawei P40 PRO va fi fara discutie o clona Samsung GALAXY S20 daca va arata asa.

Huawei P40 PRO va fi totusi un telefon extrem de bun cu foarte multe noutati care-l vor transforma intr-un produs dorit de foarte multa lume, exceptand situatia in care aplicatiile si serviciile Google vor fi excluse.