GMAIL face o Noua SCHIMBARE IMPORTANTA pentru Telefoane

gmail atasamente

Gmail are in momentul de fata in lucru o noua schimbare importanta pentru aplicatia care poate fi instalata in telefoanele mobile, si vorbim despre ceva ce sigur va imbunatati experienta generala de folosire a acesteia.

Mai exact, vorbim despre o extindere a dark mode-ului pentru Gmail catre o noua sectiune din interfata aplicatiei, cei de la Google dorind sa ofere doar cea mai buna experienta de folosire pe telefoanele mobile din intreaga lume chiar acum.

Gmail a inceput sa modifice interfata pentru atasarea de fisiere prin intermediul Google Drive, iar in imaginile de mai jos puteti vedea cum arata totul cu o tema intunecata, aici schimbarea fiind destul de simpla.

Pe de alta parte, de o schimbare ceva mai diferita are parte sectiunea in care sunt afisate fisierele din care sa fie alese fisierele care sa fie atasate in email-urile trimise prin Gmail, utilizatorii avand acum optiuni mai simple de interactiune.

Gmail atasare fisiere

Gmail are are parte de un aspect mult mai interesant si mult mai usor de folosit in aceasta sectiune, ceea ce desigur ca va simplifica foarte mult munca oamenilor care vor sa ataseze fisierele pe care vor sa le trimita.

In final, pentru Gmail este modificata inclusiv interfata prin care pot fi scanate documente de catre utilizatori inainte de a fi atasate intr-un email, totul fiind extrem de interesant gandit pentru a fi folosit cat se poate de usor acum.

6 COMENTARII