GMAIL Crede ca Aveai Nevoie de aceasta NOUA Functie Majora

GMAIL a lansat o noua functie foarte importanta de care crede ca ai nevoie chiar acum, iata ce este oferit pentru toata lumea in aceste momente.

GMAIL atasamente email

GMAIL are lansata saptamana aceasta o functie care a luat destul de multe persoane prin surprindere, insa inginerii din spatele platformei par sa creada ca era nevoie de asa ceva pentru utilizatorii din intreaga lume. Daca asta e adevarat, sau nu, vom afla in viitor, insa deocamdata va spun ca platforma pentru administrarea email-urilor permite trimiterea de email-uri ca atasamente la alte email-uri, ceva ce nimeni nu credea ca ar avea nevoie.

GMAIL le permite oamenilor sa ataseze email-uri vechi la email-uri noi pentru a evita situatiile in care sunt trimise conversatii mai lungi din care nimeni nu intelege nimic, si care in final nu ajuta la nimic. Email-urile pot fi descarcate manual de catre utilizatorii GMAIL, insa atasarea lor la alte email-uri poate fi facuta fara a fi necesara descarcarea acestora in calculatoare, deci intregul proces este unul complet separat de cel principal.

GMAIL Crede ca Aveai Nevoie de aceasta NOUA Functie Majora

Gmail atasament email

GMAIL are implementata in versiunea pentru web optiunile de mai sus, adica simpla selectare de email-uri si tragerea lor peste un alt email pe care il scriem pentru ca acestea sa fie atasate in mod automat. Procesul este unul foarte simplu si usor de realizat, GMAIL implementand totul cat se poate de bine, astfel incat un numar cat mai mare de persoane sa se poata bucura de aceasta functionalitate extrem de utila pentru toata lumea.

GMAIL spune ca multa lume a cerut implementarea posibilitatii de a atasa email-uri vechi la unele existente, iar existenta acestei functii noi are drept rezultat ascultarea cererilor utilizatorilor cu privire la utilizarea platformei. Cei de la GMAIL au lansat aceasta noua functionalitate pentru lumea intreaga in versiunea web, iar ea ar urma sa ajunga inclusiv in aplicatiile pentru telefoane, dar deocamdata nu se stie cam cand s-ar putea intampla acest lucru.