WhatsApp: ALERTA CRITICA la Inceput de 2020 pe TOATE Telefoanele

WhatsApp are o alerta critica de Anul Nou pentru toti utilizatorii de telfeoane, aplicatia intrand in 2020 cu o problema foarte mare de care toata lumea ar trebui sa stie.

WhatsApp ALERTA 2020

WhatsApp incepe anul 2020 cu o alerta extrem de importanta pentru telefoanele din intreaga lume, si toti cei care utilizeaza in mod activ platforma ar trebui sa fie extrem de atenti la ceea ce se intampla in acest moment. Vorbim despre o alerta care are la baza faptul ca aplicatia WhatsApp are o problema extrem de serioasa din cauza careia pot fi atacate telefoanele oamenilor de la distanta prin simpla trimitere a unui fisier malitios de catre hackeri.

WhatsApp a avut luna aceasta dezvaluita o problema foarte grava de securitate din cauza careia oamenii pot fi fortati sa ramana fara conversatiile din grupurile de conversatii, totul initial fara a se putea apara. Atacul poate fi facut de catre orice hacker, fara ca victima sa stie ce se intampla, si fara ca ea sa se poata apara daca nu a instalat deja cea mai recenta versiune a aplicatiei WhatsApp pentru iOS si Android, ceea ce recomanda compania chiar acum.

WhatsApp: ALERTA CRITICA la Inceput de 2020 pe TOATE Telefoanele

WhatsApp a fost anuntata in legatura cu aceasta problema de ceva vreme, si desigur ca a rezolvat-o foarte rapid dupa ce ea i-a fost dezvaluita, insa din pacate oamenii trebuie sa-si actualizeze singuri aplicatia din telefoane. Avand in vedere ca exista multi care nu fac asta, ei vor intra in 2020 sub potentialul pericol de a pierde toate conversatiile pe care le-au facut in grupurile WhatsApp daca sunt atacati de catre cei care stiu sa foloseasca acel cod malitios.

WhatsApp a emis cel putin o alerta prin care le-a spus oamenilor sa-si actualizeze aplicatia, cei de la Facebook au emis deasemenea o alerta de securitate pentru toata lumea, insa v-am spus ca toti trebuie sa instaleze actualizarile. Va recomand si voua sa faceti acesti lucru imediat, iar asta pentru ca a pierde tot ceea ce aveti in WhatsApp nu e tocmai ceva ce ati vrea sa vi se intample in acest inceput de an 2020 in telefonul vostru.

WhatsApp va bloca deasemenea si anumite modele de telefoane in acest inceput de an 2020, dar asta separat de problemele de securitate pe care le are, si vorbim aici exclusiv despre modelele foarte vechi de smartphone-uri.