Apple Prezinta PRIMUL iPhone UIMITOR, FARA Decupaj in Ecran

Apple prezinta primul sau telefon iPhone care are un ecran al carui decupaj nu exista, si al caror margini sunt cu mult mai subtiri decat in actualele modele.

apple iphone uimitor

Apple prezinta pentru prima oara un iPhone care nu are decupaj in ecran, dar nici margini groase pentru carcasa, ceva la care visam de foarte multi ani, dar care ar putea ajunge la noi poate chiar in cursul anului 2020. Ceea ce vedeti in imaginile de mai jos este un concept pentru un iPhone fara decupaj in ecran care este bazat pe un brevet de inventie pe care cei de la Apple l-au inregistrat pentru viitoarele sale modele de telefoane iPhone.

Desi cei care prezinta acest brevet de inventie doar l-au descoperit, ei afirma ca parteneri ai companiei Apple au inceput sa dezvaluie detalii si spun ca modelul de top din seria iPhone 12 ar urma sa fie lansat cu Touch ID sub ecran, dar si fara decupaj. Se pare ca unii parteneri ai Apple lucreaza la finalizarea unui nou design pentru telefoanele iPhone, acesta presupunand acel ecran fara decupaj, care ar urma sa intre in productie in 2020.

Apple Prezinta PRIMUL iPhone UIMITOR, FARA Decupaj in Ecran

apple fara decupaj

Aceiasi parteneri ai Apple ar sustine ca Touch ID va fi oferit ca singura solutie de autentificare biometrica in primele doua modele din serie, in timp ce al treilea, cu ecranul cel mai mare, ar urma sa aiba si Face ID integrat. Vorbim despre o camera 3D si senzori cu laser/infrarosu care ar urma sa fie ascunsi sub ecranul telefonului iPhone, ceva ce pare foarte greu de realizat, iar daca va fi posibil, atunci va fi extrem de costisitor pentru cei din Cupertino.

“Credit Suisse a raportat că furnizorii Apple finalizează dezvoltarea unui ecran complet pentru iPhone 2020. Pentru a obține un ecran cu ecran complet, o cameră TrueDepth va fi procesată sub ecran. Noul Apple iPhone 12 va avea, de asemenea, un scanner de amprente. Funcționalitatea Face ID este, prin urmare, anulată […] Camera de sub ecran se va găsi doar în modelul de top.”

Apple brevet de inventie iphone decupaj

Ceea ce ni se spune in acest final de an 2019 pare destul de greu de crezut, mai ales pentru 2020, iar asta deoarece ascunderea camerei TrueDepth sub ecranul iPhone este ceva ce cu greu pare a putea fi posibil in acest moment. Nu cred ca Apple va adopta aceasta solutie, dar cred ca ar putea combina Face ID cu Touch ID in viitoare modele de telefoane iPhone, insa nu neaparat in cele lansate in 2020, iar asta deoarece tehnologiile in sine nu sunt pregatite.

Chiar si asa, imaginea pe care ne-o prezinta cei de la Apple cu privire la telefoanele iPhone care au ecrane fara decupaje, si cu margini subtiri, ne arata ce surprize grozave ne asteapta in urmatorii ani.