NASA: Imagine ULUITOARE cu Pamantul care a UIMIT Internetul

NASA a publicat o imagine uluitoare cu Pamantul asa cum este vazut din spatiul cosmic, iata ce au surprins astronautii de la Statia Spatiala Internationala.

nasa imagine pamant

NASA a uimit lumea intreaga pe final de an 2019 cu o imagine uluitoare a Pamantului care a fost inregistrata de pe Statia Spatiala Internationala de catre unul dintre astronautii care se afla in misiune acolo. Mai jos puteti vedea imaginea care a fost inregistrata in data de 12 decembrie de catre acest astronaut, cei de la NASA publicand-o pentru a ne arata cum arata Luna in momentul in care noaptea se apropie pentru a acoperi o regiune vasta din Canada.

NASA ne arata un Pamant inghetat care urmeaza sa fie acoperit de universul rece, si pe care Luna urmeaza sa il vegheze in urmatoarele ore, imaginea in sine avand o importanta foarte mare in intregul context. Cei de la NASA sustin ca zona vasta de mai jos este un habitat foarte importanta pentru animalele din zona iarna, ea fiind complet inghetata si permitand traversarea golfului Hudson de catre ursii polari, si alte animale care iarna isi cauta de mancare.

NASA: Imagine ULUITOARE cu Pamantul care a UIMIT Internetul

NASA imagine Pamant inghetat

NASA publica in mod regulat imagini cu spatiul cosmic si planete care se afla la distante extrem de mari de Pamant, insa uneori e bine sa mai vedem si cum arata planeta noastra cand este vazuta de foarte, foarte sus. Respectiva zona din Canada beneficiaza de doar 6 – 7 ore de lumina in fiecare zi, iar desi poza a fost facuta de catre astonautii de la NASA in jurul orei 1 a amiezii, atunci incepea sa apuna soarele, si sa isi faca loc luna pe cerul complet inghetat.

NASA ne arata zone de pe glob pe care in mod normal nu le-am vedea chiar atat de des, si in care sustinerea vietii este extrem de dificila din cauza conditiilor potrivnice de viata. NASA incearca sa ne arate cum incepe sa acopere iarna o buna parte de planeta in momentul de fata, astfel ca in perioada urmatoare ar trebui sa mai vedem imagini care dezvaluie cam cat de inghetat este Pamantul in acest moment.