Google Chrome: 2020 aduce o Modificare IMPORTANTA in Browser

Google Chrome are parte de o modificare foarte importanta in 2020, compania Google aducand intr-un final la indeplinire ceea ce isi doreau utilizatorii sai.

Google Chrome erori

Google Chrome are la inceput de 2020 dezvaluita o noua modificare foarte importanta anuntata pentru utilizatorii din intreaga lume, si vorbim despre ceva ce foarte multa lume cerea de ani si ani de zile. Mai exact, pentru Google Chrome va fi implementata in sfarst o functionalitate care va afisa pentru toti oamenii codurile de eroare ale paginilor de internet care nu se incarca, in timp ce acum vedem doar un mesaj de genul “Aw, Snap!”, fara alte explicatii.

Google Chrome va avea aceasta modificare implementata pentru ca era nevoie de ceva care sa ne ofere mai multe detalii cu privire la problemele care apar in situatiile in care navigam pe internet si unele pagini nu se incarca. Multumita acestei modificari aflam in sfarsit motivul principal din cauza caruia o pagina de internet nu este accesata, Google Chrome afisand acum unele mesaje de eroare, dar se pare ca numarul acestora va fi extins in curand.

Google Chrome: 2020 aduce o Modificare IMPORTANTA in Browser

Google Chrome mesaje eroare

Google Chrome are descoperita aceasta schimbare foarte importanta in versiunea beta care este oferita in momentul de fata pentru dezvoltatorii care folosesc aplicatia pentru a-i descoperi schimbarile aflate in dezvoltare. Versiunea 81 a Google Chrome ar urma sa aduca aceasta modificare foarte importanta pentru toata lumea, dar avand in vedere ca totul este deocamdata doar in proces de dezvoltare, nimic nu este inca 100% sigur pentru browser.

Google Chrome are nu mai putin de 137 de coduri de eroare introduse de catre inginerii celor de la Google pentru problemele care pot aparea cand navigam pe internet, deci oricare dintre ele poate fi afisat. Asta inseamna ca nu ne vom mai intreba in legatura cu problemele care sunt afisate cand accesam paginile web, ci vom sti de la bun inceput daca problema e de la calculatorul/telefonul nostru, sau daca serverul accesat are dificultati atunci.

Google Chrome are foarte multe functii noi, interesante, in plin proces de dezvoltare, dar dupa cum v-am spus si anterior, ramane de vazut cam cate dintre ele vor si fi oferite in final pentru utilizatori.