Google Chrome: ATENTIE! PROBLEMA ce Afecteaza SUTE de MILIOANE de Oameni

Google Chrome are o noua problema foarte serioasa anuntata, ea afectand sute de milioane de oameni din intreaga lume, iata ce se intampla chiar acum.

Google Chrome atentie

Google Chrome pare sa aiba saptamana aceasta parte de o serie de probleme la care chiar nimeni nu se astepta, iar asta deoarece ele vin ca o surpriza serioasa pentru toti cei care folosesc browserul in calculatoare. Dupa ce zilele trecute v-am vorbit despre o alerta extrem de serioasa emisa pentru utilizatorii din intreaga lume, acum vorbim despre o alta problema, care nu are la baza vulnerabilitati de securitate, ci o problema de functionare pentru browser.

Google Chrome este afectat in versiunea 79 a browserului de o problema din cauza careia utilizatorii pierd denumirile pentru profilele secundare folosite in calculatoare pentru browser, iar asta in versiunea oficiala a software-ului. Se pare ca Google Chrome are o problema din cauza careia profilele de utilizator pe care oamenii le au setate in calculatoare isi schimba in mod automat denumirea din cea pe care o au intr-una care se numeste “Person 1”.

Google Chrome: ATENTIE! PROBLEMA ce Afecteaza SUTE de MILIOANE de Oameni

Google Chrome are implementata optiunea de a avea profile secundare pentru ca utilizatorii sa poata permite utilizarea browserului de catre mai multe persoane care folosesc acelasi calculator, de pe conturi diferite. Fiecare persoana are in acel cont sincronizat istoricul de navigare, plus multe alte informatii care sunt necesare pentru folosirea Google Chrome, insa din pacate se pare ca denumirile acestora sunt automat sterse, fara vreo explicatie.

Google Chrome nu sterge profilul in sine, sau datele existente pentru acestea, insa chiar si asa oamenii au descoperit cu stupoare ca denumirea pe care au setat-o ei acolo este diferita, si asta a cam generat confuzie. Desigur ca pana in momentul de fata n-a aparut vreo explicatie pentru ceea ce se intampla, iar Google deocamdata nu a lansat vreo actualizarei pentru Google Chrome care sa rezolve problema, astfel ca avem doar de asteptat.

Google Chrome va fi cu siguranta actualizat pentru ca aceasta problema sa fie rezolvata, impreuna cu vulnerabilitatile foarte serioase de securitate care au fost anuntate pentru toata lumea.