iPhone a DISTRUS Telefoanele Android in Vanzari Pe Final de 2019

iphone distrus android 2019

Telefoanele iPhone au dominat vanzarile de Craciun in SUA in 2019, informatiile venind de la o companie specializata pe monitorizarea pietelor de telefoane. Conform celor de la SensorTower in perioada 25 – 31 decembrie 2019 telefoanele iPhone au fost in topul celor mai activate telefoane mobile in SUA, o piata extrem de mare.

Intr-un top 10 al telefoanelor cu cele mai mari activari in perioada dintre Craciun si Anul Nou a anului 2019 telefoanele iPhone au ocupat 9 dintre cele 10 pozitii. Singurul telefon Android prezent in acel top este un model de la Xiaomi, iar acest lucru este destul de surprinzator, si ne arata cat de populare sunt telefoanele iPhone.

telefoane activari SUA 2019

Intr-un top al producatorilor cu cele mai bune vanzari in SUA in perioada respectiva, Apple insumeaza 40% dintre vanzarile totale, in timp ce Samsung insumeaza aproape 24%, restul producatorilor avand inca 33%. Situatia nu e foarte diferita nici in perioada anterioara Craciunului, Apple insumand tot 40% dintre vanzari, ceea ce arata popularitatea produselor sale.

producatori telefoane activari sua 2019

Este extrem de interesant sa vedem cum telefoanele iPhone domina modelele Android in SUA, insa acest lucru se intampla in cam fiecare an in perioada aceasta. Cei de la Apple inregistreaza cele mai bune vanzari in perioada sarbatorilor de iarna, iar dupa cum se prezinta lucrurile, vor anunta recorduri si in 2019.

5 COMENTARII

  1. E interesant sa vedem si ce modele de Iphone se activează… 6+,7,7+,8,8+
    Modele vechi de acum cativa ani care nici nu ar trb sa se mai gaseasca pe piata.