Samsung GALAXY S20: OFICIAL, Surpriza MAJORA este Confirmata

Samsung GALAXY S20 are in mod oficial una dintre cele mai importante surprize confirmate chiar de catre compania Samsung, iata ce a dezvaluit pentru clienti.

Samsung GALAXY S20 super steady ois

Samsung GALAXY S20 are confirmata in mod oficial una dintre cele mai importante noutati pe care compania coreeana le-a pregatit pentru telefoanele sale, mai exact acel sistem de stabilizare optica zvonit zilele trecute. In loc de Tilt OIS, acesta se numeste Super Steady OIS, iar compania Samsung l-a anuntat in mod oficial ieri cu telefoanele Samsung GALAXY S10 Lite si Note 10 Lite, dar el va ajunge inclusiv in Samsung GALAXY S20 in februarie.

Samsung GALAXY S20 va avea implementat acest nou sistem de stabilizare optica deoarece el aduce imbunatatiri foarte mari pentru modul in care sunt inregistrate pozele si clipurile video cu telefoanele coreenilor. Implementarea in aceste modele mai ieftine face parte din procedura normala de testare pe care o face Samung pentru tehnologiile noi, iar dupa integrarea din ele, Samsung GALAXY S20 va fi urmatorul telefon major in care sistemul va ajunge.

Samsung GALAXY S20: OFICIAL, Surpriza MAJORA este Confirmata

Samsung GALAXY S10 Lite specificatii

Samsung GALAXY S20 are confirmata nu doar aceasta functie speciala, ci si faptul ca va avea o camera cu forma patrata, iar dupa cum puteti vedea si in imaginea de mai sus, ea e deasemenea oferita in aceste telefoane. Stiam inca din 2019 ca aceste telefoane ieftine vor veni cu noul modul de camera care va fi folosit inclusiv in Samsung GALAXY S20, iar acum compania Samsung a confirmat totul in mod oficial prin lansarea celor doua noi modele de dispozitive.

Samsung GALAXY S20 va avea cel mai probabil un mecanism ceva mai bine pus la punct in comparatie cu aceste modele ieftine, dar si un software superior, astfel ca mai mult ca sigur va oferi si performante mai bune. Cei de la Samsung au promis in 2018 ca vor aduce tehnologii noi in modelele ieftine inaintea celor premium, au facut asta in 2019, si continua sa o faca in 2020, Samsung GALAXY S20 continuand strategia pe care ei au anuntat-o.

Samsung GALAXY S20 ar urma sa fie dezvaluit in mod oficial in data de 11 februarie 2020 in cadrul unei conferinte care va avea loc in San Francisco, insa deocamdata nu se stie cand ar putea avea loc lansarea.