Huawei MATE 30 Pro: Iata DE CE NU Merita Cumparat (VIDEO)

Huawei MATE 30 Pro nu merita cumparat de catre fanii Huawei, sau oricare alti clienti, iata motivele din cauza carora telefonul trebuie evitat acum.

Huawei MATE 30 Pro este cel mai nou telefon premium lansat de catre cei de la Huawei, iar desi el a fost pus in vanzare in octombrie, distributia este extrem de limitata din cauza unei probleme foarte, foarte mari. Huawei MATE 30 Pro nu are aplicatiile si serviciile Google disponibile in versiunea Android 10 pe care compania Huawei a implementat-o in acest dispozitiv, acesta fiind si motivul principal din cauza caruia telefonul nu merita cumparat de catre utilizatori.

Huawei MATE 30 Pro are hardware foarte bun, nimeni nu poate contesta acest lucru, insa chiar si un youtuber extrem de apreciat pentru parerile sale confirma faptul ca telefonul nu merita sa fie in atentia oamenilor. Fara Google Play, din care pot fi instalate oricare dintre cele peste 2 milioane de aplicatii disponibile in momentul de fata, Huawei MATE 30 Pro este un telefon care nu ofera utilitatea la care se asteapta cei care intentioneaza sa il cumpere.

Huawei MATE 30 Pro: Iata DE CE NU Merita Cumparat (VIDEO)

Huawei MATE 30 Pro nu are aplicatii precum Youtube, Google Maps, Instagram, Gmail, Google Drive, Google Chrome, si multe altele, iar asta ii reduce extraordinar de mult utilitatea pentru clienti. Se pare ca nici aplicatiile care ar putea fi descarcate din alte magazine de aplicatii nu functioneaza chiar atat de bine, iar cele oferite in magazinul Huawei sunt in marea majoritatea blocate pe diverse regiuni, deci sunt inutile in Europa, de exemplu.

Huawei MATE 30 Pro este un telefon castrat de restrictiile pe care SUA le-a impus impotriva celor de la Huawei, iar desi compania se lauda cu 12 milioane de unitati vandute, e posibil ca multi sa regrete alegerea facuta. Teoretic, pe Huawei MATE 30 Pro pot fi instalate aplicatii din surse terte, dar cel mai probabil pline de malware, care compromit telefonul, iar a plati 1000 de euro pe un telefon pe care-l umpli de malware e pura inconstienta.

Huawei MATE 30 Pro este un telefon bun, dar nu merita sub nicio forma cumparat daca locuieste oriunde altundeva in afara Chinei, iar asta in ciuda tentativelor Huawei de a prezenta o situatie contrara.