RCS & RDS: Decizia ULUITOARE care a Lasat Clientii cu GURA CASCATA

RCS & RDS a luat o decizie uluitoare care i-a lasat pe clientii din Romania cu gura cascata, iata de masura a fost implementata de catre companie.

RCS & RDS decizia

RCS & RDS a luat o decizie uluitoare pentru serviciile pe care le ofera pentru clientii sai, si cel mai probabil multi nu stiu de existenta ei, dar cei care au aflat despre ea au ramas mai mult ca sigur uimiti. Printre serviciile de roaming pe care le ofera cei de la RCS & RDS pentru Digi Mobil in momentul de fata se afla si unul care permite folosirea acestuia inclusiv in avioane prin interemediul unei platforme care se numeste AeroMobile.

RCS & RDS pare sa fie unul dintre partenerii acestei companii din Marea Britanie, ea dezvoltand produse de telecomunicatii care ofera servicii de telefonie mobila prin satelit in avioanele Boeing, sau Airbus. RCS & RDS listeaza posibilitatea de a face roaming prin platforma celor de la AeroMobile in avioanele care au infrastructura integrata de catre compania aeriana, iar in Europa exista multe companii care au implementat aceste servicii.

RCS & RDS: Decizia ULUITOARE care a Lasat Clientii cu GURA CASCATA

RCS & RDS roaming avion aeromobile

RCS & RDS sustine ca le ofera clientilor atat servicii de voce/SMS, cat si servicii de internet mobil in roaming prin AeroMobile in avioane, dar e nevoie de informatii de la compania aeriana pentru a-l putea folosi. AeroMobile are parteneriate incheiate cu Air France, KLM, Eurowings, Turkish Airlines, Swiss Air, Qatar Airways, si alte companii aeriene, deci in mod teoretic, in avioanele care au infrastructura instalata, ar trebui sa puteti face roaming prin RCS & RDS.

RCS & RDS nu ofera detalii cu privire la modul in care poate fi facut roaming prin aceasta platforma, deci utilizarea nu va fi tocmai usoara, dar daca va puteti conecta, ar trebui sa puteti folosi serviciile mobile in zborurile aeriene. Chiar daca nu veti putea face roaming prin RCS & RDS pentru servicii de telefonie mobila in avioane, exista deja diverse linii aeriene care ofera internet mobil in timpul zborurilor, si nu e extrem de scump.

RCS & RDS are, din cate am vazut, singurele informatii privind o colaborare cu AeroMobile pentru roaming in avioane, dar fara mai multe detalii despre preturi si optiunile de utilizare, parteneriatul este cam inutil.