RCS & RDS: Anul Nou si ANUNTUL URIAS ce Lasa Clientii MUTI de UIMIRE

RCS & RDS are pentru Anul Nou un anunt urias care lasa muti de uimire clientii sai din Romania, iata ce trebuie sa stie toti cei care ii folosesc serviciile.

RCS & RDS Anul Nou

RCS & RDS are pentru Anul Nou un anunt urias care a lasat foarte multi clienti muti de uimire pentru ca vorbim despre o surpriza care n-a fost preconizata de catre chiar atat de multa lume in acest moment. Vorbim desigur despre o noua surpriza a celor de la RCS & RDS pentru toti clientii din tara noastra, iar pentru ca e sfarsit de an, avem parte de o veste grozava de care ne putem bucura, compania avand pregatit ceva foarte bun pentru toata lumea acum.

RCS & RDS vrea ca un numar cat mai mare dintre clientii sai sa foloseasca aplicatia Digi Online, astfel ca a creat o noua campanie grozava prin care le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a castiga un telefon 5G. Da, ati citit bine, RCS & RDS le ofera un telefon 5G clientilor din Romania care folosesc aplicatia Digi Online pentru a urmari evenimentele sportive care sunt transmise prin intermediul platformei din Romania, iar asta e ceva grozav.

RCS & RDS: Anul Nou si ANUNTUL URIAS ce Lasa Clientii MUTI de UIMIRE

RCS & RDS vrea ca ai sai clienti sa se bucure de tehnologia 5G in Noul An 2020, astfel ca acest concurs le permite sa castige un telefon Xiaomi Mi Mix 3 5G daca urmaresc orice fel de competitii sportive prin platforma Digi Online. Desigur ca telefonul nu vine singur, iar asta pentru ca RCS & RDS ofera si 6 abonamente gratuite timp de 6 luni pentru Digi Mobil, astfel ca mai multi oameni pot beneficia de serviciile sale, inclusiv cel care va castiga si telefonul.

RCS & RDS are in mod constant campanii promotionale de care clientii din Romania ar trebui sa profite, insa aceasta de acum e una dintre cele mai bune, mai ales ca ofera acces si la o tehnologie de ultima generatie. S-ar putea sa gresesc, insa daca nu ma insel, RCS & RDS este singurul operator din Romania care are un concurs in care ofera un telefon 5G, dar si abonamente care le permit clientilor sa foloseasca tehnologia 5G atunci cand vor.

RCS & RDS are are aceasta campanie promotionala in plin proces de desfasurare doar pana in data de 31 decembrie, astfel ca daca nu profitati pana maine noapte, atunci veti regreta ca n-ati si castigat ceva grozav.