WhatsApp: PROBLEMA URIASA, Utilizatorii AMENINTA Cu STERGEREA Aplicatiei

WhatsApp are o problema uriasa in 2020, utilizatorii lansand amenintari cu privire la o problema foarte serioasa care ii va afecta pe toti utilizatorii.

WhatsApp amenintari

WhatsApp cu amenintari din partea multor utilizatori ca vor sterge aplicatia din telefoane din cauza unei probleme care este facuta de catre cei de la Facebook, si care merge cam impotriva felului in care a fost gandita aplicatia. Mai exact, WhatsApp va implementa in 2020 reclame in aplciatie pentru a genera bani de pe urma celor aproape 2 miliarde de persoane care sunt active lunar in cadrul platformei din diverse zone de pe glob, cifra fiind uimitoare.

WhatsApp a anuntat inca de anul trecut ca intentioneaza sa afiseze reclame in cadrul aplicatiei de mesagerie, si se va tine de cuvant, iar asta pentru ca Facebook lucreaza de ceva vreme la sistem si il va impune sigur. WhatsApp a enervat foarte multa lume chiar din momentul in care aceasta schimbare foarte mare a fost anuntata, iar unii utilizatori au inceput anul cu amenintari ca vor sterge aplicatia, dupa ce vestea ca reclamele vin a fost readusa in atentia lor.

WhatsApp: PROBLEMA URIASA, Utilizatorii AMENINTA Cu STERGEREA Aplicatiei

WhatsApp stie foarte bine ca va pierde o parte dintre utilizatorii sai deoarece ei s-au saturat sa vada reclame in toate aplicatiile si platformele pe care le folosesc, iar includerea lor in aplicatia de mesagerie ii enerveaza suplimentar. WhatsApp nu va afisa reclame chiar peste tot de la bun inceput, ci doar in sectiunea Status, acolo unde vizibile story-urile, dar de acolo reclamele vor fi extinse in mod gradual si in alte sectiuni din cadrul aplicatiei de mesagerie.

WhatsApp a ramas fara co-fondatorii sai in 2018 si 2019 din cauza deciziilor celor de la Facebook de a implementa reclame, de a prelua datele utilizatorilor pentru a le folosi in propria platforma de reclame, si nu numai. Ambii au spus ca Facebook vrea cu disperare sa afiseze reclame in cadrul aplicatiei WhatsApp la nivel global, iar acest lucru a si fost prezentat pentru diverse companii in intalniri private, deci este fara dubiu faptul ca schimbarea va veni.

WhatsApp va ramane cu siguranta fara unii dintre oamenii care s-au saturat de reclame, mai ales ca acestea nu vor putea fi ascunse cu vreun abonament lunar, deci solutia va fi alegerea altor platforme.