WhatsApp: Anuntul care a BLOCAT Utilizatorii, Ce s-a Intamplat cu Aplicatia

WhatsApp a facut un anunt foarte important care a blocat utilizatorii de telefoane mobile, iata ce s-a intamplat cu aplicatia de mesagerie in 2020.

WhatsApp blocat

WhatsApp este de departe cea mai folosita aplicatie de mesagerie din intreaga lume, iar aproximativ 2 miliarde de persoane o folosesc in fiecare luna pentru a trimite mesaje catre oricare dintre contactele pe care le au in agenda. Din moment ce aplicatia WhatsApp este atat de populara, compania a anuntat zilele trecute ca in ziua de Anul Nou a fost inregistrat un record absolut care nu va fi doborat chiar atat de usor, chiar daca e tot mai populara anual.

WhatsApp a anuntat ca in data de 31 decembrie 2019 au fost trimise 100 de miliarde de mesaje prin intermediul platformei sale, mai mult decat in oricare alta zi similara din istoria de 11 ani a platformei de mesagerie. Vorbim despre 100 de miliarde de mesaje trimise intr-o singura zi prin WhatsApp, si trebuie sa repet asta pentru ca vorbim despre o cifra absolut colosala, care ne arata cat de folosita este platforma in momentele importante din vietile oamenilor.

WhatsApp: Anuntul care a BLOCAT Utilizatorii, Ce s-a Intamplat cu Aplicatia

WhatsApp spune ca dintre cele 100 de miliarde de mesaje, 12 miliarde au fost poze, 5 miliarde au fost clipuri video, iar restul au fost mesaje text, sau diverse caractere emoji, link-uri, si altele. WhatsApp are de foarte multa vreme mai multi utilizatori activi lunar decat Facebook Messenger, principala platforma “concurenta”, dar ambele sunt detinute de catre Facebook, in timp ce Telegram, WeChat, Signal, iMessage, Skype sunt la mare, mare distanta.

„WhatsApp poate confirma și faptul că, cu peste 100 de miliarde de mesaje trimise, la 31 decembrie 2019 s-au trimis mai multe mesaje decât în orice zi anterioară în istoria de zece ani a WhatsApp. Numai în India, utilizatorii WhatsApp au trimis peste 20 de miliarde de mesaje la 31 decembrie.”

WhatsApp a avut o cincime dintre aceste mesaje trimise doar de catre indieni, acolo platforma fiind extrem de populara in randul oamenilor, dar e normal, pentru ca un sfert din numarul total de utilizatori e de acolo. WhatsApp anunta in cam fiecare an ca-si doboara recordurile de mesaje trimise de Anul Nou, aceasta fiind cea mai aglomerata zi din fiecare an, chiar mai aglomerata decat Craciunul, dar si acest lucru este perfect normal.

WhatsApp a fost in 2019 in mijlocul foarte multor controverse, a avut foarte multe probleme, iar 2020 il incepe cu un anunt care ne arata cat de mare este puterea pe care o are compania Facebook in momentul de fata.