RO-ALERT: Doua Mesaje Succesive au ENERVAT Romanii cu Telefoane

RO-ALERT a fost folosit astazi de catre autoritatile din Romania pentru a se trimite doua mesaje succesive, iata ce urgente au pus oamenii in pericol.

RO-ALERT predeal

RO-ALERT a fost folosit din nou de catre autoritatile din Romania astazi, insa nu pentru o singura alerta, ci pentru doua alerte succesive, care desigur ca au enervat foarte multi romani care le-au primit pe telefoane.

RO-ALERT a fost folosit pentru a trimite initial o alerta prin care cei din Predeal erau anuntati ca un pui de urs se plimba nestingherit pe partia Clabucet, unii schiori facandu-si si poze cu animaul care aparent era un pericol.

RO-ALERT a fost mai apoi folosit de catre autoritati pentru a alerta lumea ca in apropierea unui hotel se afla un alt urs care se plimba fara retineri prin zonele locuite, mesajul fiind trimis la doar cateva secunde dupa celalalt.

RO-ALERT a fost folosit in Brasov si Valea Prahovei mai mult pentru alerte privind ursii decat pentru alte tipuri de urgente, iar desi aceasta nu pare a fi o urgenta, in realitate ursii pot fi imprevizibili si pot ataca oamenii oricand.

RO-ALERT nu avea in descrierea initiala pentru lansare mentionat faptul ca va fi folosit pentru a trimite alerte si pentru situatiile in care alertele pun in pericol viata oamenilor, dar iata ca e folosit tot mai des fix pentru asta.

1 COMENTARIU