Huawei P40: PRIMA POZA de pe Linia de Productie pentru Telefon

Huawei P40 are prezentat intr-o prima poza de pe linia de productie noul modul in care va fi inclusa camera ce va fi folosita in telefon anul acesta.

Huawei P40

Huawei P40 este unul dintre cele trei modele de telefoane pe care compania Huawei le va lansa in seria asteptata in luna martie a acestui an, iar astazi avem o prima poza cu o componenta, direct de pe linia de productie. In imaginea de mai jos puteti vedea cum arata modulul in care va fi inclusa camera telefonului Huawei P40, unul dintre ce care lucreaza acum la fabricarea acestei componente inregistrand poza pentru a informa intreaga planeta.

Huawei P40 are componentele in productie acum, cel mai probabil la fel ca Huawei P40 Pro, deoarece prezentarea oficiala e anuntata pentru finalul lunii martie la Paris, iar lansarea ar trebui sa aiba loc undeva prin aprilie. In baza acestei poze, se pare ca Huawei P40 va avea tot o camera tripla, nu una quad, exact precum modelul de anul trecut, ceea ce probabil ca va fi o dezamagire pentru unii dintre clientii care asteptau un upgrade in anul 2020.

Huawei P40: PRIMA POZA de pe Linia de Productie pentru Telefon

Huawei P40 imagine modul camera
Imagine cu modulul pentru camera Huawei P40.

Huawei P40 are prezentate mai sus trei perforatii in modulul camerei pentru trei senzori de imagine, iar separat de ele exista perforatii pentru un flash LED, dar si senzorul cu laser pentru focalizare automata. Unii dintre fanii celor de la Huawei asteptau integrarea unui senzor ToF pentru poze mai bune cu efect de adancime, insa se pare ca Huawei P40 nu va avea o asemenea implementare, ceea ce probabil ca va dezamagi unele persoane care-l asteapta.

Huawei P40 va veni totusi cu un upgrade pentru procesor, baterie, si nu este exclus ca inclusiv senzorii de imagine pentru camera sa fie imbunatatiti, impreuna cu memoria RAM si mediul de stocare. Desi acest model va fi cel mai cumparat, sau al doilea cel mai cumparat din serie, despre Huawei P40 nu se cunosc prea multe detalii deoarece toata atentia e indreptata spre Huawei P40 Pro, chiar daca modelul mai scump are intotdeauna vanzarile cele mai mici.

Huawei P40 nu are nici vreun pret de lansare dezvaluit deocamdata, insa este de asteptat ca telefonul sa coste undeva pe la 600 – 800 de euro, iar lansarea sa globala ar putea fi amanata, sau anulata, daca nu va avea servicii si aplicatii Google.