Apple CRITICATA DUR la Globurile de Aur, in Prezenta lui Tim Cook

Apple a avut cateva seriale nominalizate la Globurile de Aur multumita calitatii productiei, iar la evenimentul de aseara au fost prezenti cativa dintre actorii lor, dar si presedintele companiei, Tim Cook. E posibil ca aceasta decizie sa fi fost una dintre cele pe care Tim Cook le regreta cel mai mult, avand in vedere ceea ce s-a intamplat acolo.

Ricky Gervais, unul dintre cei mai cunoscuti comedianti actuali, a laudat compania Apple pentru serialul The Morning Show, Jennifer Aniston si Reese Witherspoon fiind deasemenea nominalizate la globuri de aur, si fiind prezente in audienta.

Dupa laude, Ricky Gervais a inceput cu adevarul, si a criticat dur compania Apple pentru fabricile din China in care lucreaza chinezi cate 12 ore pe zi pentru salarii extrem de mici, iar asta e o problema veche pe care Apple n-o poate rezolva.

Reactia lui Tim Cook, sau a vedetelor din serialele si filmele Apple, n-a fost prezentata, insa ar fi fost interesant de vazut cum a reactionat presedintele companiei la aceste critici, si mai interesant va fi daca se va schimba ceva in felul in care isi fabriaca produsele.

1 COMENTARIU