Huawei P40 PRO va fi LANSAT FARA o MARE NOUTATE a Mate 30 Pro

Huawei P40 PRO va fi lansat de catre compania Huawei fara una dintre foarte marile noutati implementate inHuawei Mate 30 Pro in toamna anului 2019.

Huawei P40 PRO tactil

Huawei P40 PRO va fi lansat de catre compania Huawei fara una dintre marile noutati care au fost implementate pentru Huawei MATE 30 Pro, si care este disponibila inclusiv in alte modele de telefoane premium. Vorbim aici despre faptul ca Huawei P40 PRO nu va avea implementate butoane tactile in locul celor fizice, asa cum se intampla in telefonul lansat in septembrie, iar aceasta schimbare este una care a adus modificari mari pentru experienta de folosire a telefoanelor.

Huawei P40 PRO nu va avea acelasi tip de ecran precum Mate 30 Pro, iar asta nu permite implementarea de butoane laterale tactile in locul celor fizice, deci oamenii vor ramane in continuare cu aceasta functionalitate. Nu toata lumea a fost chiar atat de entuziasmata de decizia chinezilor de a implementa aceasta metoda de control a volumului, sau de blocare/deblocare a Mate 30 Pro, iar pentru Huawei P40 PRO se pare ca va fi oferita in continuare vechea tehnologie.

Huawei P40 PRO va fi LANSAT FARA o MARE NOUTATE a Mate 30 Pro

Huawei P40 PRO nu are nici sistemul de recunoastere faciala care a fost implementat pentru telefoanele din seria Mate, astfel ca e normal ca unele dintre functiile care sunt oferite in acele modele sa nu ajunga si in acestea. Vestea privind lipsa acestei schimbari pentru Huawei P40 PRO vine de la cei care au avut ocazia de a analiza schitele pentru urmatorul model de telefon, astfel ca exista cel putin prototipuri care sunt gandite in acest mod de Huawei.

Huawei P40 PRO va veni cu un nou tip de ecran care ar putea avea o perforatie intr-una dintre marginile sale pentru ca noua camera frontala sa poata inregistra imagini, asta daca nu cumva ea va fi ascunsa sub ecran. Desigur ca totul face parte dintr-o schimbare ce deocamdata n-a fost definitivata, sau cel putin zvonurile de pana acum n-au anuntat ceva definitiv in legatura cu aceasta modificare foarte mare pentru ecranul Huawei P40 PRO.

Huawei P40 PRO va fi prezentat in cadrul unei conferinte care va fi organizata in Paris pe final de luna martie, iar lansarea ar putea avea loc abia undeva in cursul lunii aprilie, din pacate.