Politia Romana: Anuntul IMPORTANT ce Vizeaza TOTI Romanii

Politia Romana anunt

Politia Romana a publicat ieri un anunt foarte important pentru toti cetatenii din Romania, iar asta pentru ca ne aflam intr-o perioada din an in care oamenii se inghesuie in marile centre comerciale din Romania.

Politia Romana le cere romanilor sa fie foarte atenti atunci cand intra in asemenea tipuri de locatii, deoarece exista foarte multi hoti care abia asteapta sa ii deposedeze de bunurile pe care le au asupra lor.

Politia Romana face o avertizare foarte buna, si probabil ati observat extrem de multe persoane care nu prea au grija de telefoanele lor, de exemplu, in special in cazul femeilor, care au obiceiul de a le tine in buzunarele din spate ale pantalonilor.

Furtul unui telefon din acel buzunar se face foarte usor, mai ales daca telefonul e unul mare, si iese cu un sfert din buzunar, asa cum am vazut in multe cazuri, astfel ca avertizarea de la Politia Romana trebuie respectata.

Telefoanele nu sunt singurele bunuri foarte vulnerabile la furturi, portofelele, bijuteriile, ceasurile, si alte bunuri similare putand fi furate foarte usor, iar Politia Romana le recupereaza foarte greu, sa chiar deloc.

Daca va fura cineva un iPhone, sau telefon Android, si vreti sa-l localizati, nu veti obtine ajutor de la Politia Romana pentru a-l recuperat, mai ales daca bunul se afla intr-un bloc, acolo unde e imposibil de localizati, deci fiti atenti cu bunurile voastre.

Agitația deja se simte în oraș, aglomerație la tot pasul prin magazine. Ai grijă de bunurile tale, nu de alta, dar să ai cu ce plati legumele pentru detox-ul de după sărbători.#PolițiaRomână

Publicată de Politia Romana pe Duminică, 5 ianuarie 2020