M-Byte: Masina RIDICOLA cu Ecran de 1.2 METRI in Loc de BORD

M-Byte este o masina inteligenta dezvoltata de catre cei de la Byton, iar una dintre caracteristicile sale neasteptate este integrarea unui ecran de 48 inch, 1.2 metri, in locul bordului pe care toate masinile il au in acest moment.

Puteti vedea in imaginea de mai jos ca acest monitor lung de 1.2 metri va acapara toata atentia celor care se uita la drum, inclusiv a soferului, care va avea sub tot parbrizul diverse imagini afisate, iar asta i-ar putea afecta atentia.

M-Byte este o masina electrica, dar si inteligenta, iar integrarea unui ecran de 1.2 metri in loc de bord are la baza dorinta companiei Byton de a duce tehnologia si inovatia la un cu totul alt nivel cu acest model de automobil.

M-Byte masina bord mare

M-Byte este un SUV care va concura direct cu Tesla Model X, si orice altceva electric de pe piata, iar ecranul sau de 1.2 metri va fi capabil sa ruleze o gama variata de aplicatii, inclusiv sa redea filme pentru sofer si pasageri.

Byton isi va dezvolta singura aplicatiile care vor putea fi afisate pe ecranul M-Byte, deci nu vorbim despre integrarea unui sistem de operare bazat pe Android, ci pe ceva diferit, dar chiar si asa, masina e anuntata ca una impresionanta.

M-Byte masina bord 1.2 urias

M-Byte ar trebui sa ofere o autonomie de 460 KM pentru fiecare incarcare completa, atat timp cat nu o conduceti “ca si cum ati furat-o”, dar in comparatie cu ceea ce exista la concurenta, autonomia este surprinzator de buna.

M-Byte nu are deocamdata anuntat vreun pret, sau vreo data de lansare, masina fiind prezentata in cadrul CES 2020 de catre cei de la Byton, dar dincolo de asta nu se stie mai nimic in legatura cu ea.