Android: ALERTA CRITICA Anuntata de Google pentru Telefoane

Android are parte de o alerta critica anuntata de catre compania Google pentru telefoanele din lumea intreaga, iata ce probleme foarte mari exista acum.

android alerta

Android are parte de o noua alerta critica anuntata de catre compania Google pentru toate telefoanele din intreaga lume, si vorbim despre o problema foarte grava care afecteaza sute de milioane de oameni, cel putin. Conform celor de la Google, atat versiunea 8, cat si versiunea 9 a sistemului de operare Android sunt afectate din cauza acestei probleme, si toti utilizatorii trebuie sa fie extrem de atenti, pentru ca sunt pusi in pericol chiar acum.

Android este afectat de nu mai putin de sapte vulnerabilitati de securitate pe care cei de la Google le-au descoperit in versiunile 8, 8.1 si 9 ale sistemului de operare, ele fiind considerate critice de catre compania americana. Google a facut anuntul prin lansarea patch-ului de securitate pentru luna ianuarie, Android avand in fiecare luna puse in distributie actualizari de acest gen pentru a fi rezolvate diverse probleme importante.

Android: ALERTA CRITICA Anuntata de Google pentru Telefoane

Android are printre probleme rezolvate de catre cei de la Google inclusiv unele care le permit hackerilor sa preia control total asupra telefoanelor mobile pentru a face orice vor cu ele in orice moment. Mai mult decat atat, hackerii pot controla de la distanta telefoanele Android dupa ce obtin control total asupra lor, astfel ca pot face orice fel de rau, si totul apare ca si cum ar fi fost facut de catre victima care nu stie ce se intampla in realitate cu telefonul.

Android are in mod frecvent probleme de acest gen, iar vulnerabilitatile sunt legate intre ele pentru a permite controlarea totala a telefonului de la distanta, ceva ce desigur ca am mai vazut in trecut. Google este in mod constant anuntata in legatura cu diverse probleme care sunt descoperite in Android de catre cercetatorii in securitate informatica, si desi se grabeste de multe ori sa le rezolve rapid, nu reuseste intotdeauna sa fie inaintea hackerilor.

Android are lansat acest patch de securitate de catre Google, dar e nevoie ca fiecare producator in parte sa il distribuie, deci mai aveti de asteptat pana cand va ajunge si in telefonul vostru.