Planeta Jupiter este un PERICOL pentru Pamant, CUM ne AMENINTA

Planeta Jupiter este un pericol pentru Pamant, iata ce anunt foarte important au facut cercetatorii cu privire la amenintarea pentru planeta noastra.

Planeta Jupiter pericol

Planeta Jupiter este un pericol pentru Pamant, cercetatorii care analizeaza de la distanta corpul ceresc ajungand la aceasta concluzie neasteptata care ridica si foarte multe semne de intrebare cu privire la siguranta noastra. Planeta Jupiter, se credea pana acum, proteja Pamantul de asteroizi si comete, insa noi studii au dezvaluit faptul ca de fapt de acolo sunt redirectionate comete, dar aparent si unii asteroizi, catre planeta noastra, ceea ce e foarte periculos.

Planeta Jupiter are sanse de 50% sa trimita comete, sau sa le opreasca in drumul lor spre Pamant, deci una din nou asemenea obiecte cerest ajunge catre planeta noastra, redirectionata de acolo. Puterea gravitationala foarte mare pe care o are planeta Jupiter este principala problema, deoarece atrage corpurile ceresti care se misca cu mare viteza prin univers, ele fiind redirectionate si trimise spre centul sistemului solar, implicit si spre Pamant.

Planeta Jupiter este un PERICOL pentru Pamant, CUM ne AMENINTA

Planeta Jupiter ne-a protejat de-a lungul milioanelor de ani planeta de foarte multe comete si asteroizi, insa desigur ca nu tot ceea ce se misc aprin univers poate fi atras si oprit de catre aceasta planeta gigant. Tocmai dimensiunea planetei Jupiter este ceea ce ne-a ajutat foarte mult de-a lungul timpului, iar cercetatorii sustin ca unele comete, sau asteroizi, de mari dimensiuni au fost opriti din drumul lor spre Pamant de catre marea planeta din vastul univers.

Planeta Jupiter este lovita in mod constant de foarte multe corpuri din univers, iar acest lucru este foarte bun deoarece multe dintre acestea nu ajung nu doar pe Pamant, ci si pe alte planete si corpuri cosmice din sistemul solar. In momentul de fata nu se stie daca planeta Jupiter ne poate trimite un asteroid, sau o cometa, foarte mare, dar e de presupus ca acest lucru s-ar putea intampla in orice moment, conform noii teorii.

Planeta Jupiter este practic inger si demon pentru Pamant, dar cei de la NASA pregatesc si o rezolvare pentru aceasta situatie cu sistemul menit sa devieze asteroizii care vin spre planeta noastra.