WhatsApp AFECTATA de una dintre cele mai SERIOASE PROBLEME de pe Internet

WhatsApp a fost afectata de una dintre cele mai serioase probleme ale internetului, iata cat de serioasa a fost situatia pentru platforma de socializare.

WhatsApp probleme

WhatsApp este cea mai mare platforma de socializare in momentul de fata, iar fiind atat de mare, ea este si vulnerabila in fata multor probleme cu care se confrunta si foarte multe alte companii din intreaga lume. Conform unui studiu facut de catre o companie specializata pe servicii VPN, WhatsApp a fost in 2019 cea mai afectata platforma online de indisponibilitate cauzata de probleme de conectivitate intre diversi furnizori de servicii de internet.

WhatsApp a avut in 2019 un total de 6236 de ore de indisponibilitate in diverse tari de pe glob, adica un total de vreo 260 de zile, deci aproape 9 luni, ceea ce este extrem de mult pentru un serviciu care este oferit online. Vorbim aici despre o suma pentru toate tarile in care WhatsApp este disponibila in momentul de fata, nu despre o indisponibilitate care vizeaza pe toata lumea, iar suma n-ar trebui sa fie surprinzatoare daca ne uitam si la tarile afectate.

WhatsApp AFECTATA de una dintre cele mai SERIOASE PROBLEME de pe Internet

WhatsApp a avut cele mai mari probleme in tarile din Africa si Orientul Mijlociu, acolo unde platforma este blocata in mod regulat pentru a preveni raspandirea de informatii si organizarea cetatenilor pentru revolte. Diverse tari din aceste regiuni au adunat sute de ore de indisponibilitate pentru WhatsApp de-a lungul anului 2019, iar asa s-a ajuns la un total de peste 6000 de ore, ceea ce desigur ca pune putin in perspectiva lucrurile la nivel global.

WhatsApp a fost indisponibila timp de cateva ore in diverse zile din 2019 si oamenii din lumea civilizata au fost extrem de suparati, fara a sti ca altii au platforma blocata cu zilele, sau saptamanile, de catre guverne. Imaginati-va cum ar fi ca WhatsApp sa fie blocata vreo 2/3 saptamani in Romania, si sa nu puteti vorbi cu nimeni despre nimic, sau daca Facebook ar fi in aceeasi situatie, si veti afla cum traiesc oamenii din alte zone de pe glob.

WhatsApp nu prea poate face nimic atunci cand platforma sa este blocata de catre diverse guverne de pe glob, astfel ca in 2020 vom vedea, probabil, un numar similar de ore de indisponibilitate adunate.