LG V60 ThinQ. Prima Imagine Confirma o SCHIMBARE MARE

LG V60 ThinQ. O prima imagine cu noua carcasa a telefonului confirma o schimbare importanta care va fi lansata pentru el in cadrul Mobile World Congress 2020.

LG V60 ThinQ

LG V60 ThinQ. Desi in ultimii ani compania coreeana inregistreaza scaderi constante ale vanzarilor de telefoane si pierderi fara oprire, iata ca totusi merge inainte cu dezvoltarea de noi modele de telefoane mobile. In aceasta idee, in cadrul Mobile World Congress 2020 ar trebui sa vedem LG V60 ThinQ, urmatorul model de telefon premium dezvoltat de catre coreeni, iar inainte ca asta sa se intample, astazi vedem si o prima imagine cu noua carcasa a sa.

LG V60 ThinQ. Se pare ca noul telefon urmeaza sa aiba o camera quad integrata de catre LG, iar asta pentru ca mai toate telefoanele mobile puse acum la vanzare pe pietele globale au ceva similar. A patra camera din LG V60 ThinQ ar trebui sa fie una ToF, adica fix acela senzor de imagine pe care toti producatorii l-au integrat in telefoanele lor pentru a completa camera quad, si a permite inregistrarea de imagini mult mai bune cu efec de adancime.

LG V60 ThinQ. Prima Imagine Confirma o SCHIMBARE MARE

LG V60 ThinQ carcasa

LG V60 ThinQ. Dupa ani si ani de zile in care coreenii au fost constant in urma celorlalti producatori de telefoane mobile, iata ca in 2020 incearca sa-i mai ajunga putin din urma cu inovatii precum camera quad. Desigur ca restul design-ului pare destul de invechit, si e posibil ca nici ecranul sa nu fie chiar atat de spectaculos precum si-ar dori lumea, insa LG V60 ThinQ va fi totusi lansat, indiferent cat de mari, sau mici, vor fi problemele pe care le va avea.

LG V60 ThinQ. Pentru acest model de telefon urmeaza sa fie folosit si un chip Qualcomm Snapdragon 865 de catre cei de la LG, iar asta inseamna ca va avea integrata si conectivitate 5G pentru utilizatori. In Coreea de Sud vor fi cu siguranta foarte multi oameni care vor putea folosi LG V60 ThinQ pe retelele 5G din tara, insa in afara sa e greu de spus cam cata lume se va putea bucura de ceea ce are el de oferit, dar chiar si asa, perspectivele sunt interesante.

LG V60 ThinQ. Acestea fiind spuse, telefonul urmeaza sa fie prezentat in cadrul Mobile World Congress 2020, si atunci vom afla toate noutatile importante pregatite pentru el.