Facebook: OFICIAL, CUM ARATA si CAND se Lanseaza DARK MODE

Facebook are in mod oficial oferit noul dark mode pentru utilizatori, si a fost anuntat cand va fi lansata noua interfata pentru toata lumea.

Facebook lansare dark mode

Facebook a promis in primavara anului trecut ca va lansa un dark mode pentru interfata retelei sale de socializare, iar astazi avem si un anunt oficial din partea companiei americane cu privire la oferirea sa in mod oficial. Noul dark mode, cel putin pentru interfata platformei web a retelei de socializare, este deja oferit unui numar limitat de utilizatori din lumea intreaga, Facebook dorind ca oamenii sa-l testeze si sa-i raporteze eventualele probleme de pe acum.

Facebook va lansa acest dark mode in tandem cu o noua interfata pentru intregul sau website, compania numind aceasta schimbare “Noul Facebook”, deci vorbim despre modificari substantiale facute de catre ea. Cei care sunt alesi pentru a testa “Noul Facebook” vor avea acces la interfata in urma acceptarii “provocarii” de a o testa, iar pana in primavara tot feedback-ul venit de la oameni va fi folosit pentru a rezolva eventualele probleme descoperite.

Facebook: OFICIAL, CUM ARATA si CAND se Lanseaza DARK MODE

Facebook dark mode interfata

Facebook a lansat un dark mode pentru aplicatia Messenger, va lansa unul pentru WhatsApp, iar in interfata web a retelei de socializare trebuia sa vina ceva similar pentru ca oamenii sa aiba parte de o experienta identica. Facebook nu a spus foarte clar cam cand prin primavara va oferi acest dark mode, dar din moment ce deja il testeaza, e destul de clar faptul ca nu va astepta chiar atat de mult pana in momentul in care il va oferi pentru utilizatori.

facebook dark mode web

Facebook are peste 2.5 miliarde de utilizatori activi lunar in momentul de fata, iar tocmai pentru ca are atat de multi oameni, are nevoie de schimbari constante pentru a ramane relevanta in fata lor. Cei de la Facebook ar putea lansa noul dark mode pana in data de 19 martie, cand ar putea organiza conferinta anuala pentru dezvoltatori, si pentru a anunta noutatile pe care le pregatesc pentru reteaua de socializare in cursul anului 2020.

Facebook alege in mod aleator oamenii care sa testeze noul dark mode pentru interfata retelei sale de socializare, astfel ca orice persoane de pe intregul glob pot incerca platforma web inainte de lansarea oficiala.