Politia Romana: ALERTA IMPORTANTA cu Privire la WhatsApp

Politia Romana ALERTA WhatsApp

Politia Romana a publicat astazi un mesaj de alerta foarte important pentru toti cei care au la vanzare produse pe OLX, La Jumate, sau alte website-uri similare, si care primesc un mesaj precum cel de mai jos, legat de WhatsApp.

Politia Romana a publicat un mesaj pe care, daca e sa fiu sincer, l-am vazut de multe ori pe OLX cand am mai avut cate ceva la vanzare, si care desigur ca e menit sa lase oamenii fara niste bani buni daca se plictisesc.

Politia Romana le recomanda romanilor sa nu sune la numerele de telefon care sunt mentionate in mesajele de acest gen care sunt trimise pe OLX, dar nici sa trimita vreun mesaj catre un asemenea numar prin WhatsApp.

Desi cei de la Politia Romana nu spun asta, mesajele de mai jos sunt trimise de roboti care fac foarte mult spam in cadrul retelei OLX, iar contul vostru WhatsApp ar putea fi mai apoi atacat cu diverse mesaje de catre hackeri.

Daca luati contactul cu vreo persoana care are roboti ce trimit mesaje de acest gen, e posibil sa primiti pe WhatsApp diverse mesaje cu link-uri catre website-uri cu malware, si nu numai, deci e bine sa aveti grija.

Nu dați curs unor astfel de mesaje. Vă asigurăm că nu vor să cumpere nimic! #PolițiaRomână

Publicată de Politia Romana pe Joi, 9 ianuarie 2020